ivy`s
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Hvala na odgovorima. Jeee...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj moj fini gospodin - izgleda da je postao gej...
Nedavno smo primetili da je počeo da se druži sa jednim crno-belim komšijom. Mi smo bili srećni jer je Medi mama poginula pa je sada usamljen. Par puta smo ih zatekli kako se lepo igraju u našem dvorištu (super, tu su zaštićeni i od pasa i od kola), ali komšija skače Medi na leđa. I to onako zapravo: najpre ga uhvati zubima za vrat pa onda pokuša da se popne. Da li se on to i gra ili ne - đavo bi ga znao. Meda se ne buni, sterilisan je pa ga takve stvari ne interesuju. Uglavnom, dok ovaj naš spava komšija ga čeka ispred kuće, a večeras se popeo na terasu i mjaukao da ga pustimo unutra, a mene je skoro šlog opalio. Jedva smo se otarasili Majinog dečka koji je ulazio i zapišavao kuću, a evo ga novi...
I još uvek ne znamo da li je to Medin drugar ili dečko?
Lepo moj muž kaže - kakve smo sreće, dogodine ćemo ga voditi na gej paradu.
ja ne znam sta da radim sa mojim Markicem,toliko se plasi kad mi neko dodje u goste.strasno,zenice mu se zacrne,a srce lupa,hoce da sikoci i odmah smugne iza kreveta i ne izlazi dok ponovo ne bude `cist teren`...
jos ga nisam vodila na vakcinaciju,a i ne znam kako cu to izvesti posto se nenormalno otima/plasi kad pokusam da ga uzmem kad je neko drugi u kuci.
strah me da ne dozivi srcku od straha...a kako li cu ga voditi na sterilizaciju...jadan moj markic plasljivko![]()
ne u kuci,ali uz put svi ti zvukovi koje ce da cuje,pa tek tamo...ne smem ni da pomislim kako ce mu bitiЗашто би неко други био у кући када га узимаш да би га водила на вакцинацију (или стерилизацију)? .
Ja sam mog izvodila napolje od treceg meseca ali mozda jednom ili dva puta nedeljno jer je bilo hladno. Sad kad ima 6 meseci jasno mi stavi do znanja da nece napolje, cim vidi povodac zbrise, ako ga iznesem u rukama popne mi se na rame i skoci nazad u kucu tako da ga vise ne izvodim. Ili ga ja nisam dovoljno navikavala ili ne voli.
ja ne znam sta da radim sa mojim Markicem,toliko se plasi kad mi neko dodje u goste.strasno,zenice mu se zacrne,a srce lupa,hoce da sikoci i odmah smugne iza kreveta i ne izlazi dok ponovo ne bude `cist teren`...
jos ga nisam vodila na vakcinaciju,a i ne znam kako cu to izvesti posto se nenormalno otima/plasi kad pokusam da ga uzmem kad je neko drugi u kuci.
strah me da ne dozivi srcku od straha...a kako li cu ga voditi na sterilizaciju...jadan moj markic plasljivko![]()
nema sanse da mu iko pridje,cak i od mene pobegne iza krevetaMozda da mu gost da neku poslasticu?
Moja maca je odrasla u kuci, nikad nije izasla napolje, sad ima 7 meseci i ne mogu da je sklonim sa prozora i sa terase... Po ceo dan visi tamo, medjutim jos uvek nije pokusala da pobegne, sto ne znaci da nece. Bas sam juce u Pet Centru videla zastitnu mrezu, ali je 3000 dinara, sto je previse.
Od gostiju se ne plasi, ali ko god nov dodje, mora da ga omirise i to je to, posle nastavlja da se ponasa kao i uvek.![]()