Sve je bolje od ravne crte

Hellen, hoces ti tvoje devojcice tako da vaspitavas? Ono u fazonu "Dusice, pa ok je biti sa ozenjenim covekom, sta te boli dupe, ako je tebi lepo." :?

Наравно да хоћу, јер су ми психичко и физичко здравље особе коју волим (ћерке, другарице, небитно) , њена срећа, задовољство и емотивна испуњеност важнији од тамо нечијег формалног статуса.

Наравно да хоћу, јер су ми психичко и физичко здравље особе коју волим (ћерке, другарице, небитно) , њена срећа, задовољство и емотивна испуњеност важнији од тамо нечијег формалног статуса.

mislim da skroz pogresno razmisljas:roll:...moze neka onda sutra i sa tvojim muzem da bude:-?

Bas fino. Imam jedan primer iz okoline mama je dala blagoslov tako fino u pocetku, al' se nekako stvar izmakla kontroli, pa sad devojka razmislja o samoubistvu posle 6 godina cekanja da se doticni razvede. Nek dodje Orgi, pa nek prica.

Bas fino. Imam jedan primer iz okoline mama je dala blagoslov tako fino u pocetku, al' se nekako stvar izmakla kontroli, pa sad devojka razmislja o samoubistvu posle 6 godina cekanja da se doticni razvede. Nek dodje Orgi, pa nek prica.

Ох, Боже, значи дошли смо до везе између пораста броја самоубистава и кресања са ожењеним мушкарцима??? :lol:

Наравоученије: ко се кресне са ожењеним - има веће шансе да се самоубије! :lol:

To je tacno, al' ovde je situacija da neko sebe ubedjuje da je crno belo. To se zove samoobmana.
Laku noc.

f030.gif
ili
f025.gif

To je tacno, al' ovde je situacija da neko sebe ubedjuje da je crno belo. To se zove samoobmana.
Laku noc.

То је опет само из твоје визуре.
Ја не спорим право да ти у свом животу примењујеш своја правила, само ти спорим право да их примењујеш на другима.
Људи су различити, различито размишљају и доживљавају ствари, различити су им приоритети...и немамо право да од других захтевамо да примењују наша индивидуална правила и вредности у свом животу нити да их омаловажавамо, сажаљевамо или оговарамо због тога.
Њихов живот је сплет њихових животних избора, приоритета, васпитања, вредности...и ако су довољно одрасли и свесни да праве своје изборе, биће довољно одрасли и свесни да сносе евентуалне последице.

Ниси ми одговорила на питање - знаш ли да је дуван лош и да имаш веће шансе да оболиш од рака плућа? Ако знаш, зашто ипак пушиш?

и ако су довољно одрасли и свесни да праве своје изборе, биће довољно одрасли и свесни да сносе евентуалне последице.[/quote]

Dovoljno svesni ne prave lose izbore.
I ne ubedjuju sebe da je laz istina.
Cela tvoja sofisticka filozofija, naprosto polazi od pogresne pretpostavke. Ljudi generalno zive kao zombiji.
Jedno je nekom reci sta mislis, a drugo je upravljati tudjim zivotom, sto je u stvari moguce samo kad se pojedinac fiksira za odredjenu osobu.
Otvori temu o pusenju, pa cemo tamo o tome, ovde je samo jos jedan sofizam.

Moja drugarica koja nije imala vezu ko zna od kad, petlja sa matorcem 20 godina starijim, koji je (sto je najogavnije) jos i ozenjen.Ja sam se zgrozila, jer ona je slobodna zenska (ima 35 god) i to joj neprilici...Izgleda da je nekima bolje probati i nesto neodgovarajuce, nego cekati nesto odgovarajuce...Sta mislite o tome?

Ja se zgrazavam kada procitam ovakve postove.

Moja drugarica koja nije imala vezu ko zna od kad, petlja sa matorcem 20 godina starijim, koji je (sto je najogavnije) jos i ozenjen.Ja sam se zgrozila, jer ona je slobodna zenska (ima 35 god) i to joj neprilici...Izgleda da je nekima bolje probati i nesto neodgovarajuce, nego cekati nesto odgovarajuce...Sta mislite o tome?

Ma ko zna da li se oni torbaju, mozda samo setaju.
Ako ona nije imala dugo vezu onda joj je pi,ca srasla, a to ako taj matorac kao iskusan ne probusi nece niko. Logika je malo dublja nego sto se nama cini.

bolje vrabac u ruci nego golub na grani...a i uvek postoji iluzija da ce je zeniti..nego posalji je kod mene ;)

Back