Sve je bolje od ravne crte

Nešto meni nije jasno...
Čemu osudjivanje?
Čak i ako je kriza srednjih godina u pitanju, čak i ako je u pitanju dosada, ma koji god da je razlog u pitanju, ko smo mi da osudjujemo?
Nije ni ona mala, a on pogotovo nije...
Davno odrasli ljudi...
Mislim, nije da je izvršila neko teško krivično delo.. Nije nikoga ubila, zlostavljala, tukla, niti bilo šta takve vrste...
A ovo ostalo...
Jbg, to je život...
Svakome se može desiti...
vidi se tko je mačak/ mačka :D

zar ljubav opravdava sve? to mi lici na ono kad odes u crkvu i sve ti je oprosteno...pa emocije su sa:lol:mo deo nas...i treba ih drzati pod kontrolom...pa nismo deca

Чини ми се да баш уживаш у њеном јаду, а? :wink:

То што је она јадна и паћеница тебе уздиже у сопственим очима па имаш више разлога да будеш задовољна собом... И још додатно задовољство: имаш могућност да јој под паролом ''пријатељске бриге'' кажеш како је њен живот промашен, како је сурова јер одузима некој жени мужа а деци оца, и како треба ''емоције да држи под контролом''....

Е, ситне душе људске.....:roll:

Moja drugarica koja nije imala vezu ko zna od kad, petlja sa matorcem 20 godina starijim, koji je (sto je najogavnije) jos i ozenjen.Ja sam se zgrozila, jer ona je slobodna zenska (ima 35 god) i to joj neprilici...Izgleda da je nekima bolje probati i nesto neodgovarajuce, nego cekati nesto odgovarajuce...Sta mislite o tome?

Kod zena je generalno zastupljeniji taj stav "daj shta dash samo da nisam sama".
Ako njoj lepo super,ako nije...ko joj kriv?

A naravno i bioloshki sat yebe ako je doshla do 35. a nema porodicu/decu...mozda ni ne zeli,ne verujem ja da svi moraju to da zele ali pritisak drushtvenih ochekivanja po tim pitanjima je veliki na oba pola,na zene i mnogo vetji.Jer ako nisi,neshto ti fali i nisi drushtveno prihvatljiv,skoro si pa nenormalna i sumnjiva osoba...nepravedno ali tako je.:?

Jeste, tako je...kad mi prijateljica prica kako ce da izvrsi preljubu, onda kad se ja sa tim ne slazem, to je zato sto sam ljubomorna, tako nekako...i zavidim joj...:roll:
Не, него ћеш ти да је спречиш цитирајући јој наводе из Светог писма! :lol:

Прво, жена има 35 година, није мала и зна шта ради и зашто ради!

Друго, она је слободна и не чини прељубу!
О прељуби и моралним конотацијама исте нека мисли онај ко је чини!

Jeste, tako je...kad mi prijateljica prica kako ce da izvrsi preljubu
pa ovde devojka ne izvrsava nikakvu preljubu

edit: helen bila brza...

inace, ja znam jednu devojku koja je bas u 35 pocela vezu sa ozenjenim covekom 20g starijim, koji se kao razvodio... i ispostavilo se da je ona zena htela dete... to je bio glavni raznog sto je sa njim, izracunala je da je dugo sama, a da zeli da postane mama, i tako...
hocu da kazem, ne mogu se pretpostaviti neciji razlozi.
bar ja ne mogu..

Jeste, tako je...kad mi prijateljica prica kako ce da izvrsi preljubu, onda kad se ja sa tim ne slazem, to je zato sto sam ljubomorna, tako nekako...i zavidim joj...:roll:

Замисли, ти кажеш својој пријатељици да вечерас планираш да се креснеш са мужем, а она ти каже да се не слаже са тиме да се ти крешеш са својим мужем јер је време Великог поста, па није исправно радити те ствари!

А ти је онда послушаш, јер је добронамерна, и сачекаш да прође Божић...:wink:

Back