neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
i osudjivanje...ali vise cudjenje zbog loseg izbora...a da se razumemo i nije ispravno...jer neradi drugome sto neces da tebi rade...jer moze i ona jednom biti u braku...pa da njen muz poleti za mladjom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi se tko je mačak/ mačkaNešto meni nije jasno...
Čemu osudjivanje?
Čak i ako je kriza srednjih godina u pitanju, čak i ako je u pitanju dosada, ma koji god da je razlog u pitanju, ko smo mi da osudjujemo?
Nije ni ona mala, a on pogotovo nije...
Davno odrasli ljudi...
Mislim, nije da je izvršila neko teško krivično delo.. Nije nikoga ubila, zlostavljala, tukla, niti bilo šta takve vrste...
A ovo ostalo...
Jbg, to je život...
Svakome se može desiti...
Sta reci? Potezi ocajnika...
jbg mozda se malo zaljubila..
pa vi bi je na giljotinu odma'
njen zivot, njena stvar.....
(ja licno ne kapiram Vezu sa ozenjenim, al' ne osudjujem.. )
jbg mozda se malo zaljubila..
pa vi bi je na giljotinu odma'
njen zivot, njena stvar.....
(ja licno ne kapiram Vezu sa ozenjenim, al' ne osudjujem.. )
mo deo nas...i treba ih drzati pod kontrolom...pa nismo deca.i treba ih drzati pod kontrolom..
zar ljubav opravdava sve? to mi lici na ono kad odes u crkvu i sve ti je oprosteno...pa emocije su samo deo nas...i treba ih drzati pod kontrolom...pa nismo deca

zar ljubav opravdava sve? to mi lici na ono kad odes u crkvu i sve ti je oprosteno...pa emocije su samo deo nas...i treba ih drzati pod kontrolom...pa nismo deca
a i kad je ravna crta na monitoru to znaci
Moja drugarica koja nije imala vezu ko zna od kad, petlja sa matorcem 20 godina starijim, koji je (sto je najogavnije) jos i ozenjen.Ja sam se zgrozila, jer ona je slobodna zenska (ima 35 god) i to joj neprilici...Izgleda da je nekima bolje probati i nesto neodgovarajuce, nego cekati nesto odgovarajuce...Sta mislite o tome?
A sta ona misli o tome?Sta mislite o tome?
Не, него ћеш ти да је спречиш цитирајући јој наводе из Светог писма!Jeste, tako je...kad mi prijateljica prica kako ce da izvrsi preljubu, onda kad se ja sa tim ne slazem, to je zato sto sam ljubomorna, tako nekako...i zavidim joj...![]()

pa ovde devojka ne izvrsava nikakvu preljubuJeste, tako je...kad mi prijateljica prica kako ce da izvrsi preljubu
Jeste, tako je...kad mi prijateljica prica kako ce da izvrsi preljubu, onda kad se ja sa tim ne slazem, to je zato sto sam ljubomorna, tako nekako...i zavidim joj...![]()
Ljudi svasta rade samo da ne bi bili sami. Najteze je biti sam, jbg.