Sve je bolje od ravne crte

Hellen, nisam stekla utisak da se hebes s kim god stignes i bez ikakvog kriterijuma. Za sex uvek ima neko slobodan. :-)

Дивља, само ТИ овде причаш о ''јебању са ким год стигнеш без икаквог критеријума'', а нигде другде се то не спомиње на теми...јер није о томе реч!

Реч је о томе што једна ''другарица'' осуђује другу и перверзно ужива у њеном паду...

Да је права другарица прво би причала са њом.
Па би је питала како се осећа.
Па ако би сазнала да је та другарица (која, како каже, дуууго није имала никакву везу ни секс) била дуго у емотивној и психичкој кризи (а и физичкој, богами) и да та веза са таквим мушкарцем тренутно испуњава неке њене потребе, да је она задовољна тиме - требало би да буде срећна што се коначно њеној другарици дешава нешто лепо!
Ако је мој пријатељ срећан - ја сам још срећнија!
Ако се баш тако брине за њено морално посрнуће, могла би јој предочити све мане те позиције ('немој превише да очекујеш'', ''знаш да неће оставити жену'', ''буди са њим док ти је лепо, али гледај да нађеш ипак неког ко би ти више одговарао'', ''ти си заслужила неког ко би те волео сасвим''...) а гнушање над другарицом није баш одлика пријатељства, зар не?

Дивља, да ли си нашла ''правог''?
Колико дуго си са њим?
Колико дуго си га чекала чедна?:wink:

Ne znam, veza s ozenjenim gde je neko druga violina nije nista lepo. Jbt, to znaju i vrapci.
I to zarad cega, lazne romantike i malo sexa u tajnosti.
Moje prijateljice zasluzuju mnogo vise da bi ih podrzavala u takvim akcijama.

Na ova ostala pitanja bice dovoljan jedan odgovor, a to je da nikad nisam imala sex sexa radi i uvek sam bila sa pravim u odredjenom trenutku. :-P

nikad nisam imala sex sexa radi i uvek sam bila sa pravim u odredjenom trenutku.
Али одбацујеш могућност да је тај тип у овом тренутку ПРАВИ ЗА ЊУ??? :roll:Одакле ти то право?

Да ли је брачни статус једино што одређује човека као правог или неправог?

Ne znam, veza s ozenjenim gde je neko druga violina nije nista lepo. Jbt, to znaju i vrapci.

Не заборави, то ТЕБИ није лепо, она можда нема проблем са тиме и не оптерећује се тиме...А ти немаш право да било коме намећеш своје личне вредности, а нарочито не некоме кога би требало да сматраш довољно одраслим и одговорним да уме да мисли и одлучује о свом животу.

Не знам каква другарица би радије желела да њена другарица остане очајна, сама, незадовољна и незадовољена само зато да би испунила туђе моралне критеријуме. :-?

Реч је о томе што једна ''другарица'' осуђује другу и перверзно ужива у њеном паду...

Да је права другарица прво би причала са њом.
Па би је питала како се осећа.
Па ако би сазнала да је та другарица (која, како каже, дуууго није имала никакву везу ни секс) била дуго у емотивној и психичкој кризи (а и физичкој, богами) и да та веза са таквим мушкарцем тренутно испуњава неке њене потребе, да је она задовољна тиме - требало би да буде срећна што се коначно њеној другарици дешава нешто лепо!
Ако је мој пријатељ срећан - ја сам још срећнија!
Ако се баш тако брине за њено морално посрнуће, могла би јој предочити све мане те позиције ('немој превише да очекујеш'', ''знаш да неће оставити жену'', ''буди са њим док ти је лепо, али гледај да нађеш ипак неког ко би ти више одговарао'', ''ти си заслужила неког ко би те волео сасвим''...) а гнушање над другарицом није баш одлика пријатељства, зар не?quote]

Otprilike tako ....

Kako nema p od prijateljstva? Da nema bolelo bi je uvo ko se sa kim krese.

Da neki moj drug nameraci zenu dvadeset godina stariju od sebe... i jos udatu, sa decom... pa odgovarao bih ga, i to utoliko vise koliko mi je vise do njega stalo.

Jer treba biti realan - to ne mirise na carobnu ljubav nego na potrese i psihicke rane.

Jer treba biti realan - to ne mirise na carobnu ljubav nego na potrese i psihicke rane.

А све везе туђе морају бити чаробна љубав, иначе ће бити анатемисане?

(Себи ваљда можемо да прогледамо кроз прсте и да будемо са неким када смо психички рањени и када смо потресени? :wink:)

Ууу, ала се запенило око (не)осуђивања, а заборавља се на следеће - онај ко поставља питање о свом приватном животу, кука, оптерећује, тражи савете,... треба да се и носи са мишљенима околине.

Зар то није једно од неписаних правила и овде на форуму?

Чак и они који на овој теми највише заговарају неосуђивање, међу првима су да оплету по приватном животу непознатог форумаша у проблему.

И осуђивање осуђивања је осуђивање:!::lol:

Дакле, ко свој приватни живот учини јавним, мора и да сноси последице. А ко хоће да му се нико не петља, нека га задржи за себе.:)

А на тему - ја сам из равнице.:D Боље равна црта, него напорне стрмине.:)

e ovo mi se svidja, i ja joj se petljam i dalje ali ne na taj nacin da je osudjujem nego razgovaramo o tome i ja joj i dalje iznosim iskreno svoje misljenje...posle cu da joj budem rame za plakanje ako treba, no problemo :D...a talasanja volim vise neg ista , i za mene sve je bolje od ravne crte :)

nije to tako jednostavno,nekad se udje u neku avanturu da i ne znas pravo stanje stvari (da li je u vezi ili ozenjem), a tad ti najcesce to nije ni bitno. nije ti bitno jer nista ne ocekujes od zabave pa bila to poneka kafa i zanimljiv razgovor ili povremeni sex. ali problem nastaje kada ti se taj neko povremeni dopadne. a gle on "zauzet" i to najcesce u nekoj "ozbiljnoj" vezi ili jos gore ozenjen. kao sto se meni desilo. zao mi te djevojke. meni se svidjao jedan,izaslim par puta,provela sam se kao nikad u zivotu. a on zanimljiv,zgodan,pazljiv pa jos i iste stvari volimo. kad ono ima djevojku!! neko me vrijeme nije bilo briga,nas dvoje smo se i dalje provodili i izlazili po klubovima,ruckovima,kafama.... ali poslije nekog vremena pocelo da mi smeta. on kad ode a ja u plac. Zaljubaila se!! a sve pocelo "bezveze i bez obaveze"

Sud i osuda čoveka su rezervisani za Nekoga ko je veći od čoveka i to puuuuuuuuuuuuno veći u svakom pogledu, tako da niko od nas nema pravo da osuđuje onog drugog, ali postupke generalno možemo osuđivati ukoliko su za osudu.

Dakle, ne osuditi čoveka, već greh.

Bez obzira što neki smatraju Forum nečim ne mnogo ozbiljnim, smatram da se čak i u šali mora prethodno udubiti u materiju (diskusiju).

Površno čitanje, preskakanje redova prilikom čitanja nečijeg posta ili daleko bilo uopšte ne čitanje, nego pogađanje šta je ko napisao, a onda davanje komentara u deset redova o tome je blago rečeno odlika glupog čoveka.

Ko se uopšte uspe da prepozna, jer takvi o sebi imaju visoko mišljenje, neka se koriguje. Ko se ne prepozna, šta da se radi, mora se trpeti.

Али одбацујеш могућност да је тај тип у овом тренутку ПРАВИ ЗА ЊУ??? :roll:Одакле ти то право?

Да ли је брачни статус једино што одређује човека као правог или неправог?

Не заборави, то ТЕБИ није лепо, она можда нема проблем са тиме и не оптерећује се тиме...А ти немаш право да било коме намећеш своје личне вредности, а нарочито не некоме кога би требало да сматраш довољно одраслим и одговорним да уме да мисли и одлучује о свом животу.

Не знам каква другарица би радије желела да њена другарица остане очајна, сама, незадовољна и незадовољена само зато да би испунила туђе моралне критеријуме. :-?

Hellen, hoces ti tvoje devojcice tako da vaspitavas? Ono u fazonu "Dusice, pa ok je biti sa ozenjenim covekom, sta te boli dupe, ako je tebi lepo." :?

Back