Nije nista cudno , ali tacno se prepoznaju ljudi koji su predodredjeni za "neutralne"....Imao sam cimera koji je bio sav u tom neutralan fazonu...
Zaebano je sto svi koji dodju a gosti su , kad on pocne da se sali misle da ih ja zaebavam, jer se cude kakvu slobodu ima da se ruga gostima, ako mu ja vec nisam ogovarao te iste goste....
To je jedna cesta pojava kod cutanja i neutralisanja cak i kod neutralaca....u drustvu...Jer svaki od tih jajara neutralaca ubacuje sekvence svog jajarizma, i uvek je nestabilna izjava, znaci uvek...
I onda ko gleda sa strane, obicno zakljucuje da je neko drugi uzrok te neizbalansiranosti u ponasanju...
Otud razmisljanje svih mojih gostiju da sam ih ja zaebavao i ogovarao , kad se ova jajarska budala od cimera sali tako blesavo...
Ako i dalje budes neutralan, posto su te sale cudne ali nisu totalna uvreda gosta, desice se isto kao ovo sa medijima i Vucicem, tj vecina naroda ce smatrati da je laz istina jer nemoguce da neko pokusava da laze na tako glup nacin, a istovremeno je publika glupa ko tocilo , ali publika ocekuje da ih tretiras kao genijalce.,...
Slicno se desava i u uobicajenim poslovima, primili neku zensku da namesta standove i poslvne objekte male velicine, da poveze komp, laser, telefon , da estetski izabere gde ce i kako ce...kad ono ja treba da idem za njom i da ni ona diriguje gde ce koji uredjaj da se stavi , ona ne moze...tu sam video da zensko stvarno ne moze da pritisne reset dugme kod mnogih kucista racunara, zbog dugih noktiju..
Naravno , posao je njen i asistencija majstora ako joj treba da se razvede struja....nit ebem niti mislim da mesam posao i naplatu preko njenog dupeta....