Svako ko kaže da je neutralan/a, radi za Oskara

Nemoj za Vucica ziv bio.Na KiM je imao katastrofalnu politiku.Vidis sta nam rade dole narodu.
Evo i ovo sada sranje sa cijenama.Ubise se da nam kazu kako ke sve pojeftinilo,a ustvari sve je poskupilo za 10%.Laz i korupcija je u sns-u.Kod zgubidana samo laz.Oni se nadaju da zamjene ove i nastave istom stazom.
наивни су ти који мисле ако скину снс да ће систем аутоматски да се промени.
то је дуг процес а почињеш од образовања
а систем се не мења а што па зато када седну у фотељу промени мишљење брзином светлости

наивни су ти који мисле ако скину снс да ће систем аутоматски да се промени.
то је дуг процес а почињеш од образовања
а систем се не мења а што па зато када седну у фотељу промени мишљење брзином светлости
Mnogi zasluzni revolucionari,prvoborci ocekuju da ih se sjete poslije revolucije.

То су кловнови, марионете, мене не занима много њихово мишљење...може безобразлук да ме нервира и отровни људи али шта да се ради... и на једној и на другој страни има људи и нељуди...
ма у суштини студенти су насанкани, а они као млади људи се боре за "правду" а нико их није обавестио да правда не постоји. млади су и подложни бунту, њих разумем. не разумем ове глуперде маторе што мисле да ће стићи правда када вучић падне. њих гледају као корисне идиоте да пумпају на интернету да би ови сели у фотељу а они ће добити мудо за орден интернет борбе што неког називају ћаци (сачувај ме Боже) од таквих паметњаковића.
ови на власти су већ дуго и време је да дођу неки други, мада ту могућност не видим јер брзо се шалтају па ево већ тридесет година гледаш једне те исте

Многи прелетачи су пре девет месеци прелетели и почели да пикирају позиције, сад ће неки почети да се враћају...

Немају одакле да се враћају, јер још нису ни прелетели...али пикирају позиције непрестано.

Немају одакле да се враћају, јер још нису ни прелетели...али пикирају позиције непрестано.
Јок...ректор Ђокић ми први пада на памет...ако није прелетео онда озбиљно вуче за нос младе блокадере.

Јок...ректор Ђокић ми први пада на памет...ако није прелетео онда озбиљно вуче за нос младе блокадере.

Мислиш да је Ђокић прелетач? Погрешно.

Он од почетка каријере ради за исте.

Вучићев проблем је што је умислио да може да зајаше оне који су га поставили на власт.

I iako su se99% Srba svrstali,nekim zgubidanima smeta 1% neutralnih koji su totalno nebitni u cijeloj prici.I jos temu dobijemo.
па хвала им
него нема 1% већ много више а то се види на сваким изборима.
требало би ми листу да направимо да их све почистимо
:hahaha:

Kazu da su neutralni da ne bi raspravljali sa budalama, a u stvari su SNS-ovci kao i svako zdrave pameti
uteruju vas sns-ovce u laganje, a djavo je otac lazi
ogrezli u lazi onda misle da aljek siftar ima neku podrsku, aha, narocito kada se uletvi

caci, pukli ste, kukAVica namesta dacica, sutra ce da kaze da on nije bio nadlezan za policiju, i nije, pa ce dacic da robija,a aljek mozda i nece

Back