Svako ko kaže da je neutralan/a, radi za Oskara

film god is not dead in god we trust, iako zvuci da je od onih religijskih americkih filmova, , iako je donekle religijska tematika, ali 4% film je dobar kao prikaz kako ako se svi prave toshe, kako ocas posla svaki izbori postanu prljavi , jer ti je cilj pobediti onog ko je u igri na funkciju....
Tada se ljudi pretvaraju u toshe i zivotinje, a ne da su politicki subjekti..

film god is not dead in god we trust, iako zvuci da je od onih religijskih americkih filmova, , iako je donekle religijska tematika, ali 4% film je dobar kao prikaz kako ako se svi prave toshe, kako ocas posla svaki izbori postanu prljavi , jer ti je cilj pobediti onog ko je u igri na funkciju....
Tada se ljudi pretvaraju u toshe i zivotinje, a ne da su politicki subjekti..
tuzna istina, evo da se nastavim:

Prvo su došli... – Wikipedija

Kranuće vam suze! PESMA koju je spevao SVEŠTENIK koji je preživeo NACI

Измишљате неутралне... или си одушевљен блокадама или ти иду на јеја...говорим за Београд и друге градове...

Блокадери раде против себе, како да им објасним ?

па није рекао Живојин Мишић
ко сте ви шта сте ви ко су ови чиме су задужили Србију.
јако сте ми ви мудо 🤣

то је јасно само вама са две даске у глави

Većina je neutralna. To samo ostrašćeni žele da ih upišu u svoje redove.
Što volim kad se ovi "neutralni" ovako okupe i podržavaju.

zombirani su, a ne da su neutralni
Ko može biti neutralan dok mu zemlja gori, dok se vrši nasilje nad građanima, njegovim komšijama, mogu samo bednici.
zalosna istina;
izvoli linkove - ista tema - daj komentar

Па нисмо неутрални човек, неутрални не постоје, ево рецимо мене блокаде баш смарају против сам блокада, блокада швајн блокада капут. Зашто ме и даље називаш неутралним? То је неки штос из Берлина?

Jedino je bitno odabrati pravu stranu.
postoji i izreka, na pravoj strani istorije
a jesu li nacisti ili fasisti bili?
setimo se kako su nas skoro napali vrh sns-a, navodeci 30-e, i 20-e godine 20. veka

sada vidimo da su reflektovali, zamenili teze samo... ko god imalo poznaje istoriju, njemu je ovo jasno, ali avaj, mi imamo posla sa cacijima uglavnom

1000010835.jpg

Да се разумемо говоримо о заузимању става према блокадама.
ne, mi govorimo o fasizaciji drustva, a ja licno se pitam je li moguce da je aljek citirao musolinija, ili je to jos jedna podvala kao za smrkanje djv-a?
За изборе тек ћемо да бирамо стране! Биће их надам се више од две.
i nacisti su izborima dosli na vlast

Nije nista cudno , ali tacno se prepoznaju ljudi koji su predodredjeni za "neutralne"....Imao sam cimera koji je bio sav u tom neutralan fazonu...
Zaebano je sto svi koji dodju a gosti su , kad on pocne da se sali misle da ih ja zaebavam, jer se cude kakvu slobodu ima da se ruga gostima, ako mu ja vec nisam ogovarao te iste goste....

To je jedna cesta pojava kod cutanja i neutralisanja cak i kod neutralaca....u drustvu...Jer svaki od tih jajara neutralaca ubacuje sekvence svog jajarizma, i uvek je nestabilna izjava, znaci uvek...
I onda ko gleda sa strane, obicno zakljucuje da je neko drugi uzrok te neizbalansiranosti u ponasanju...
Otud razmisljanje svih mojih gostiju da sam ih ja zaebavao i ogovarao , kad se ova jajarska budala od cimera sali tako blesavo...

Ako i dalje budes neutralan, posto su te sale cudne ali nisu totalna uvreda gosta, desice se isto kao ovo sa medijima i Vucicem, tj vecina naroda ce smatrati da je laz istina jer nemoguce da neko pokusava da laze na tako glup nacin, a istovremeno je publika glupa ko tocilo , ali publika ocekuje da ih tretiras kao genijalce.,...

Slicno se desava i u uobicajenim poslovima, primili neku zensku da namesta standove i poslvne objekte male velicine, da poveze komp, laser, telefon , da estetski izabere gde ce i kako ce...kad ono ja treba da idem za njom i da ni ona diriguje gde ce koji uredjaj da se stavi , ona ne moze...tu sam video da zensko stvarno ne moze da pritisne reset dugme kod mnogih kucista racunara, zbog dugih noktiju..

Naravno , posao je njen i asistencija majstora ako joj treba da se razvede struja....nit ebem niti mislim da mesam posao i naplatu preko njenog dupeta....

ne, mi govporimo o fasizaciji drustva, a ja licno se pitam je li moguce da je aljek citirao musolinija, ili je to jos jedna podvala kao za smrtkanje?
Не знам за то да је цитирао, ако јесте свакако му је онај који га саветује шта да ради и говори, свесно издао/испалио... нека озбиљна агенција му осмишљава маркетинг. где ти живиш човек...па ни Хитлер не би сам себи у овој ситуацији дао такав аутогол да цитира мусолинија. Дакле размисли ако је истина зар није ту нешто чудно?

Back