bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.598
Zar nisam isto napisala iznad, drugim recima?Нетачно ..институције су дате на само управљање онима које/су у институцијама..
АВ практично и реално САМО управља финансијама ....
Da, tako je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nisam isto napisala iznad, drugim recima?Нетачно ..институције су дате на само управљање онима које/су у институцијама..
АВ практично и реално САМО управља финансијама ....
има исти имунитет ко и миливојевић, мариника ...Jeste, a (žv)alavi odlučuje o šta skupština odlučuje.
Lud je, lud je... setimo se samo kontramiting i kako je u belom odelu bio didžej... tamo negde iznad zemlje
Čovek jeste lud. Nadam se da će se ustanoviti brzo.
Zar nisam isto napisala iznad, drugim recima?
Da, tako je.
студенти су свршени средњешколци, студент није занимање, пленум није правно тело....Томе и служи Скпштина.
Да донесе нове законе... па се тим законима де-имунишу ..'лустрираху' дотад 'недодирљиви'
Студентски протестанти којима је право вокација као да 'не знају' шта је легално .....?!
Зашто остали Пленуми не запитају своје 'колегинце/ке' Правни Пленум по овом питању ?!
Znači, još uvek niko nije ponudio više nego vučić?![]()
има исти имунитет ко и миливојевић, мариника ...
студенти су свршени средњешколци, студент није занимање, пленум није правно тело....
... (žv)alavi degenerik nije predsednik... poslanici i ministri nisu poslanici i ministri... jer pokradeni i izmanipulisani izbori.студенти су свршени средњешколци, студент није занимање, пленум није правно тело....
Ne znam čemu bečenje, šta nije tačno što sam rekao?
Ne znam koja je dijagnoza ali ludilo je neupitno.Zavisi kako ko definiše ludilo.
стварно не знам те њихове тајнеIma ta neka tanana razlika u tome što (žv)alavi psiho javi skupštini šta da odluči o svom i njihovim imunitetima.
Na stranu to što sve pršti od časti i poštenja čim postoji potreba za imunitetom.
Ima ta neka tanana razlika u tome što (žv)alavi psiho javi skupštini šta da odluči o svom i njihovim imunitetima.
Na stranu to što sve pršti od časti i poštenja čim postoji potreba za imunitetom.
стварно не знам те њихове тајне
ни они не знају те свете тајне разних диловаЕто мали доприност са пленума медицине ...дефинисању тананости разлика
ни они не знају те свете тајне разних дилова
стварно не знам те њихове тајне
а ти конташ да председник има бољу вакцину од посланика?Nisi znao? Njima se zvrcne i oni glasaju, čudo jedno.
а ти конташ да председник има бољу вакцину од посланика?
A ti kontaš da si vešt u svom slabom i sporom kontanju... nisam se primio, ovaj ping pong samo da vidim imal granica. Nema.
има имунитет као и посланици
Имунитет
Члан 119.
Председник Републике ужива имунитет као посланик.
Народна скупштина одлучује о имунитету председника Републике.
Blokaderi su javno okvalifikovani kao izdajnici i to ni manje ni više od predsednika Srbije /čuj, termini nama dobro poznati/, kao obojena revolucija, kojim stranci upravljaju itd.. To govori javno - optužuje studente ove zemlje da primaju novac protiv svoje zemlje da je destabilizuju.. uzgred - to je vrlo jaka optužba !
A šta ako "drž lopova" govori sam lopov?
Postoji li način da neko dokaže da je sama naša vlast vođena od strane stranih službi koje god to bile i upodobljeni njihovim interesima?
Hajde da vidimo ima li dokaza za tu kontra varijantu?Jer, ako predsednik može nešto tako da iznese bez ikakvih dokaza, možemo i mi samo da pretpostavimo tako nešto, što da ne? Daj da vidimo dela, obično se tako najbolje vidi.
Autorska, dabome.
Može li predsednik nekažnjeno da se frlja tako jakim optužbama?
Zato što nisi tele nego građanin.Zašto moram da znam Ustav?
Ustav ne znaju ni svi pravnici. Advokati se specijalizuju za određenu pravnu oblast, a retko koji za ustavno pravo bwr tu lwba nema. Ni krivičari nisu više in.Zato što nisi tele nego građanin.
Valjda.
има исти имунитет ко и миливојевић, мариника ...