Vučić kaže da pojedinci sprovode državni udar i strane službe ! A šta ako je to on ?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Blokaderi su javno okvalifikovani kao izdajnici i to ni manje ni više od predsednika Srbije /čuj, termini nama dobro poznati/, kao obojena revolucija, kojim stranci upravljaju itd.. To govori javno - optužuje studente ove zemlje da primaju novac protiv svoje zemlje da je destabilizuju.. uzgred - to je vrlo jaka optužba !

A šta ako "drž lopova" govori sam lopov?

Postoji li način da neko dokaže da je sama naša vlast vođena od strane stranih službi koje god to bile i upodobljeni njihovim interesima?

Hajde da vidimo ima li dokaza za tu kontra varijantu? ;) Jer, ako predsednik može nešto tako da iznese bez ikakvih dokaza, možemo i mi samo da pretpostavimo tako nešto, što da ne? Daj da vidimo dela, obično se tako najbolje vidi.

Autorska, dabome.

Može li predsednik nekažnjeno da se frlja tako jakim optužbama?
Ne.
Sve institucije su zarobljene, u njegovim je rukama apsolutno sve.
Cini mi se da svakog dana iste teme imamo :lol:

Lepo bi bilo da procitas Ustav i deo u vezi imuniteta.
Predsednik je imun na bilo kakvu vrstu krivicnog gonjenja.
A protiv njega je vec podneto nekoliko stotina krivicnih i prekrsajnih prijava.
Informacija direktno od njegovog advokata, Palibrka.
Baš me briga. Kad kažem da laprda, onda tako i mislim. Zašto moram da znam Ustav?

I mene bi živo zanimalo.

Osim donacija iz dijaspore, donacije nekih ljudi preko one Kavčić fondacije za plate nastavnika, donacije nekih firmi za hranu studentima dok su bili u blokadi... ne znam za organizovano plaćanje za protestovanje... mislim, bilo je u jednom momentu pola miliona ljudi na ulicama

Kada smo išli u šenje, studenti kada su išli, sve su plaćali lokalci svojim sredstvima, hranu su donosile domačice, neke sunđere za spavanje lokalne porodice itd.. Sad.. ako postoji i ja bih volela da čujem.
Он те флоскуле ('обојена револуција', 'плаћени издајници Србије', 'утицај страних служби') понавља од почетка студентских блкада и грађанских протеста и на мнго пута постављена питања о тим оптужбама које износи јавно, никад није одговорио, него је наставио да их понавља. Те флоскуле у хору понављају и остали у политичком врху државе, а ни они нису понудили конкретне аргументе.
На све то се надовезује и армије ботова СНС-а, која одмах папагајски понавља исте оптужбе, а ни они не нуде доказе.

Уместо доказа, нуде се вести о томе да су студенти ишли у Стразбур на Запад, да говоре против своје државе, као и да су представници опозиције ишли у ЕП и тамо говорили "против свог народа" !?

Све је то из арсенала већ проваљеног муљатора и манипуланта, велеиздајника Србије и српског народа. Они који су пратли шта је све говорио, а шта радио и какве је споразуме склапао (јавно, или тајно), знају да је његово упирање прстом у противнике његове аутократске власти потпуно у складу са оном народном "Држ'те лопова!".

A ja ti kažem da to ništa drugo ne može biti osim hrane po blokadama.. ona hrana po fakultetima što se vrtela. Ništa drugo mi ne pada na pamet konkretno. A volela bih naravno da znam. I red je da organi to objave ako je tačno ;)

Evo i sad na protestu juče ispred vlade, došao je samo jedan stari kamion sa zvučnicima takvi da se čulo samo do 50tak metara. Pre nije bilo ni toga. Kada su naši sutdenti organizovali jedan ispred mislim kancelarije tužilaštva rekli su da su privatnim linijama nabavili odličan megafon. I to je bilo to. A ti govoriš o nekim milionima za ozvučenja i bine.. nije mi jasno gde to. Govorim o studentima, ne o drugim protestima
Govorim o ukupnim sredstvima. Koliko je blikada i raznih drugih stvari bilo. Izvini, ali ne verujem da svi ljudi sve rade badava. To više ne postoji.

Blokaderi su javno okvalifikovani kao izdajnici i to ni manje ni više od predsednika Srbije /čuj, termini nama dobro poznati/, kao obojena revolucija, kojim stranci upravljaju itd.. To govori javno - optužuje studente ove zemlje da primaju novac protiv svoje zemlje da je destabilizuju.. uzgred - to je vrlo jaka optužba !

A šta ako "drž lopova" govori sam lopov?

Postoji li način da neko dokaže da je sama naša vlast vođena od strane stranih službi koje god to bile i upodobljeni njihovim interesima?

Hajde da vidimo ima li dokaza za tu kontra varijantu? ;) Jer, ako predsednik može nešto tako da iznese bez ikakvih dokaza, možemo i mi samo da pretpostavimo tako nešto, što da ne? Daj da vidimo dela, obično se tako najbolje vidi.

Autorska, dabome.

Može li predsednik nekažnjeno da se frlja tako jakim optužbama?
Neki dan je rekao da ćemo ih pobediti.
Reč je bila o savezu hrvatske i slovenije.

Frljanje im je nacin vlasti

Ne može niko nikoga da optužuje bez dokaza. Protiv toga sam i ovde na forumu. Ako imaš dokaz da je bilo ko učinio nešto nezakonito, idi u tužilaštvo. Sve ostalo je laprdanje.
Nego... tema je nešto drugo: kako dokazati da sama vlast koja optužuje je zapravo to?

Kako ?

Огромна је разлика између 'учинио незаконито' ...и 'спроводе државни удар'
Например

Наполеон је савим законито скупио војску и са 500 000 кренуо на Русију ... а после коју годину ..са 300 000 на Ватерло ..
Све монархистичке династије европе су законито повеле све народе у Велики рат
Хитлер је сасвим законито дошао на власт ...и одвео свет у Светски рат...
Законито су вођени ратови '90их
Законито је Загорка и 90% судија било на леду деценију ..и по закону су .....одлеђени ....
Закони су пуни 'рупа' и дво-тро-више-смисла
Практично закон о председнику Србије не забрањује да ради што ради ...

Просто се закон не бави том материјом

Да је Закон написан тако да експлицитно забрањује све што није у закону

Познат термин у праву је 'правна слобода' и два принципа законитости
„nullum crimen, nulla poena sine lege” "Libertas est potestas faciendi id, quod iure fieri licet"
Закон не подразумева срамоту па да "Quod non vetat lex, hoc vetat fieri pudor"
Друштво па и закон се руководи
Улпановом максимом "Lex vigilantibus, non dormientibus subvenit"
као и принципом "Quod nullius est, primo occupanti cedit"

Социјални односи односно закони те материје нису стриктно регулисан као закони о
Облигационим односима
Наследним правима
....
стога и имамо ове ,вама лаицима, непознанице и наоко девијантности

@Mystic+

Poslednja izmena:
Lepo bi bilo da procitas Ustav i deo u vezi imuniteta.
Predsednik je imun na bilo kakvu vrstu krivicnog gonjenja.
има имунитет као и посланици

Имунитет

Члан 119.

Председник Републике ужива имунитет као посланик.
Народна скупштина одлучује о имунитету председника Републике.

Lud je, lud je... setimo se samo kontramiting i kako je u belom odelu bio didžej... tamo negde iznad zemlje

Čovek jeste lud. Nadam se da će se ustanoviti brzo.
Sve je to samo nameštena alika za one koji to vole da vide. Nažalost, mediji su toliko izokrenuli stvarnost do nemoralnosti, da onaj ko pikuša biti normalan u očima ostalih to nije. On se samo ponaša onako kako ljudi žele da vidi. Čitav svet je u dekadentnom sunovratu da je izlaz iz svega tako mali. Ja sam ga video na selu gde još uvek poštujemo neke vrednosti za koje mislim da su normalne i gde je najjači medij partija zrača preko tarabe ili pred zadrugom. Doduše, nije više zadruga, već mali marketi sa klupama ispred da se može popiti pivo . Ima i kafanče, ali zadruga je navika.

Имунитет

Члан 119.

Томе и служи Скпштина.

Да донесе нове законе... па се тим законима де-имунишу ..'лустрираху' дотад 'недодирљиви'

Студентски протестанти којима је право вокација као да 'не знају' шта је легално .....?!

Зашто остали Пленуми не запитају своје 'колегинце/ке' Правни Пленум по овом питању ?!

Poslednja izmena:
Огромна је разлика између 'учинио незаконито' ...и 'спроводе државни удар'

Например

Наполеон је савим законито скупио војску и са 500 000 кренуо на Русију ... а после коју годину ..са 300 000 на Ватерло ..

Све монархистичке династије европе су законито повеле све народе у Велики рат

Хитлер је сасвим законито дошао на власт ...и одвео свет у Светски рат...

Законито су вођени ратови '90их

Законито је Загорка и 90% судија било на леду деценију ..и по закону су .....одлеђени ....

Закони су пуни 'рупа' и дво-тро-више-смисла

Практично закон о председнику Србије не забрањује да ради што ради ...

Просто се закон не бави том материјом

Да је Закон написан тако да експлицитно забрањује све што није у закону

Познат термин у праву је 'правна слобода' и два принципа законитости

„nullum crimen, nulla poena sine lege” "Libertas est potestas faciendi id, quod iure fieri licet"

Закон не подразумева срамоту па да "Quod non vetat lex, hoc vetat fieri pudor"

Друштво па и закон се руководи

Улпановом максимом "Lex vigilantibus, non dormientibus subvenit"

као и принципом "Quod nullius est, primo occupanti cedit"

Социјални односи односно закони те материје нису стриктно регулисан као закони о

Облигационим односима

Наследним правима

....

стога и имамо ове ,вама лаицима, непознанице и наоко девијантности

@Mystic+
Nije nepoznanica da svaki političar laprda šta mu se prohte jer za to nema nikakve odgovornosti. Ne znam ni jwdnog u javnom prostoru da manje ili više ne liči na budalu, ali namerno jer je to ono što njegov birač očekuje od njega. Zato i nisam birač. Mislim da je i Macut za nedelhu dana shvatio da je pijeo ***** pa ga zato nigde i nema. Nije klasičan političar.

Lud je, lud je... setimo se samo kontramiting i kako je u belom odelu bio didžej... tamo negde iznad zemlje

Čovek jeste lud. Nadam se da će se ustanoviti brzo.

Пленумима недостаје пракса ... и стварна воља да се нешто стварно мења.

Изузетно некохерентно и нестручно . По неким карактеристикамаподсећају на фрагменте Мао Це Дунговштине из терорије 'хиљаду цветова '

Poslednja izmena:

Имунитет

Члан 119.

Jeste, a (žv)alavi odlučuje o šta skupština odlučuje.

Ne.
Sve institucije su zarobljene, u njegovim je rukama apsolutno sve.
Cini mi se da svakog dana iste teme imamo :lol:

Нетачно ..институције су дате на само управљање онима које/су у институцијама..

АВ практично и реално САМО управља финансијама ....

Back