Svako ko kaže da je neutralan/a, radi za Oskara

Kakve su ovi zgubidani budale.Stalno neutralne salju Vucicu.
Они тврде ко је против блокада а и против Вучића да је лажно неутралан однодсно снс бот. Гледају ствар из свог угла покварености. Као да не постоји трећа страна на пример српска патриотска опозиција, надам се уједињена. Е сад пошто су ми толико наскочили на јеја блокадери својим агресивним понашањем инат ради и ако би сутра били избори и ако би биле само две стране Вучић и блокадери, ја бих гласао за Вучића. До пре пар месеци имао сам друго мишљење...хебига хтели смо демократију!

Razlika izmedju tebe i mene je to sto ja smatram da je upravo ovo sto rade blokaderi radikalno...:plez:
Vucic im nije ni do kolena kad je radikalizacija u pitanju...
Šta je dovelo do ovoga, korupcija koja je na kraju koštala koliko života, probudio se narod, nije ovo više samo studentski protest, već narodni.
Svako normalan je protiv ovog režima.

A ti si ćaci, to je jasno iz poruka koje si ovde na politici ostavljala, reci to otvoreno, nemoj da se stidiš. Budi ponosna.

Šta je dovelo do ovoga, korupcija koja je na kraju koštala koliko života, probudio se narod, nije ovo više samo studentski protest, već narodni.
Svako normalan je protiv ovog režima.

A ti si ćaci, to je jasno iz poruka koje si ovde na politici ostavljala, reci to otvoreno, nemoj da se stidiš. Budi ponosna.
Што више људе називаш Ћацијима све више ће их бити...:kafa:

Да се разумемо говоримо о заузимању става према блокадама. За изборе тек ћемо да бирамо стране! Биће их надам се више од две.

не постоје опције, гласаћеш или за снс и коалицију или против или те заболе
али
јунаци анонимуси чикају те да будеш против као и они. да се ти "бориш" за њихову ствар

што се тиче става, ја би баш волео да видим реакцију кад блокадери крену да блокирају а неки други им блокирају то што су наумили да блокирају
:hahaha:

Они тврде ко је против блокада а и против Вучића да је лажно неутралан однодсно снс бот. Гледају ствар из свог угла покварености. Као да не постоји трећа страна на пример српска патриотска опозиција, надам се уједињена. Е сад пошто су ми толико наскочили на јеја блокадери својим агресивним понашањем инат ради и ако би сутра били избори и ако би биле само две стране Вучић и блокадери, ја бих гласао за Вучића. До пре пар месеци имао сам друго мишљење...хебига хтели смо демокератију!
Nemoj ni za jedne.
Ja na glasanje vise ni pusku u mene da upere.
Tu se ne zna da li je gori Kurta ili Murza.Ali zgubidani da se trude da nabiju Vucicu vise glasova trude se.

Nemoj ni za jedne.
Tu se ne zna da li je gori Kurta ili Murza.Ali zgubidani da se trude da nabiju Vucicu vise glasova trude se.
а оправдања ће наћи у неопредељенима, јер су неспособни сем да кевћу преко интернета

не постоје опције, гласаћеш или за снс и коалицију или против или те заболе
али
јунаци анонимуси чикају те да будеш против као и они. да се ти "бориш" за њихову ствар

што се тиче става, ја би баш волео да видим реакцију кад блокадери крену да блокирају а неки други им блокирају то што су наумили да блокирају
:hahaha:
конфузан си мало или сам ја уморан па не капирам али надам се да ће на изборима постојати трећа страна десничара, ако не, зна се, гласам за Вучића тако је тренутно...нисам члан ни једне странке имам право да гласам за пајаце које хоћу и могу да их на сваким изборима мењам као чарапе...по чему би у овом грбавом систему какав је демократски био у било каквој обавези према било којој политици...ја скоро ни једноиг политичара не поштујем као човека...кажем скоро, а не све пошто као и сви људи познајем и политичаре које поштујем као људе, али то су углавном политичари на нижим нивоима, непознати јавности, вероватно ентузијасти идеалисти итд. Што се тиче политичара у врху апсолутно непоштовање за свакога...

Nemoj ni za jedne.
Ма видећемо далеко су избори и сигурно ће бити у понуди нека десна патриотска опција...

Sns ne gura žene ispred da bi bora konj rzao o brutalnosti.
СНС их сада гузи на маркетиншкој основи...сигуран сам да су избори били пре 8-9 месеци да снс не би могао да сачува власт, али хебига тада нису били избори и Вучић се консолидовао и тако...игранка без престанка...само без драмосерања, партизанке Маре јахача итд...

СНС их сада гузи на маркетиншкој основи...сигуран сам да су избори били пре 8-9 месеци да снс не би могао да сачува власт, али хебига тада нису били избори и Вучић се консолидовао и тако...игранка без престанка...само без драмосерања, партизанке Маре јахача итд...
Kako rade tako um bumerang dolazi.

Bude ,bude desna patriotska opcija i poslije glasanja se usere sebi u usta.
Tako me zajebao francuz 2022. u usta ga.
Па хебига ја не схватам то тако драматично. Од кад имам право гласа гласам и увек ме захебо онај за кога сам гласао...друго је да сада неко дође са озбиљним програмом и екипом иза себе за повратак монархије...ту би се можда озбиљније укључио, овако гласање, избори празник, демократије, шарене бомбоне и цртани филмови... гласам по савести, никада из интереса и могу за кога хоћу!

конфузан си мало или сам ја уморан па не капирам али надам се да ће на изборима постојати трећа страна десничара, ако не, зна се, гласам за Вучића тако је тренутно...нисам члан ни једне странке имам право да гласам за пајаце које хоћу и могу да их на сваким изборима мењам као чарапе...по чему би у овом грбавом систему какав је демократски био у било каквој обавези према било којој политици...ја скоро ни једноиг политичара не поштујем као човека...кажем скоро, а не све пошто као и сви људи познајем и политичаре које поштујем као људе, али то су углавном политичари на нижим нивоима, непознати јавности, вероватно ентузијасти идеалисти итд. Што се тиче политичара у врху апсолутно непоштовање за свакога...
Nemoj za Vucica ziv bio.Na KiM je imao katastrofalnu politiku.Vidis sta nam rade dole narodu.
Evo i ovo sada sranje sa cijenama.Ubise se da nam kazu kako ke sve pojeftinilo,a ustvari sve je poskupilo za 10%.Laz i korupcija je u sns-u.Kod zgubidana samo laz.Oni se nadaju da zamjene ove i nastave istom stazom.

Nemoj za Vucica ziv bio.Na KiM je imao katastrofalnu politiku.Vidis sta nam rade dole narodu.
Evo i ovo sada sranje sa cijenama.Ubise se da nam kazu kako ke sve pojeftinilo,a ustvari sve je poskupilo za 10%.Laz i korupcija je u sns-u.Kod zgubidana samo laz.Oni se nadaju da zamjene ove i nastave istom stazom.
Ма нећу бре, само ме нервирају разни пајаци па ми проради инат па кењам. Никада до сада од 1992 нисам гласао за неког ко је већ на власти!може само да се деси да први пут бојкотујем изборе!

опет радиш за тренутну власт јер не подржаваш ту неку стелт листу коју зову студентска. та психологија нам је уметнута одавно у историји и ти ништа ту не можеш. можда те нагрде још више него оног што није изашао на изборе.
значи или бело или црно или си ћаци или терориста. ако рецимо кажеш подржавам студенте ал не подржавам начин е онда си тек сумњив и једним и другим јер њих заболе твоје мишљење нити смеш да га имаш већ само да си број

опет радиш за тренутну власт јер не подржаваш ту неку стелт листу коју зову студентска. та психологија нам је уметнута одавно у историји и ти ништа ту не можеш. можда те нагрде још више него оног што није изашао на изборе.
значи или бело или црно или си ћаци или терориста. ако рецимо кажеш подржавам студенте ал не подржавам начин е онда си тек сумњив и једним и другим јер њих заболе твоје мишљење нити смеш да га имаш већ само да си број
То су кловнови, марионете, мене не занима много њихово мишљење...може безобразлук да ме нервира и отровни људи али шта да се ради... и на једној и на другој страни има људи и нељуди...

Back