Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
Draguljče:Draguljce jer je bas slatko!!! Znate bio je onaj crtani...![]()
![]()
![]()
aha bas je kjuuuuut

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draguljče:Draguljce jer je bas slatko!!! Znate bio je onaj crtani...![]()
![]()
![]()
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijemortishaaa:Black Swan je mnoooooooooooooooooogooooooooooooo lepseMoon Child:sta je lepse:Moon Child ili Black Swan???![]()
![]()
![]()
a da imam i jos jedan:~Lalena~ po pesmi od deep purple....inace ovo moon child je zbog maidena :wink:![]()
mala sta sam ti ja rekla!!!! tj tebi i mileni eViL
(8
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Moon Child:a da imam i jos jedan:~Lalena~ po pesmi od deep purple.... :wink:![]()
samo malim delomvicente:Moon Child:a da imam i jos jedan:~Lalena~ po pesmi od deep purple.... :wink:![]()
надам се да се ниси пронашла у тој песми....![]()
Moram priznati da mi se Moon malkice vise svidja, ali svejedno nije trebalo da menjas nick!!! :xMoon Child:
black mnogo bolje zvuci....Moon Child:ma trebalo je onaj mi dosadio
prva osoba koja se slaze s tishommarcus.hf:black mnogo bolje zvuci....Moon Child:ma trebalo je onaj mi dosadio
jeiiiiii nisam jedina!!!! (((:Moon Child:prva osoba koja se slaze s tishommarcus.hf:black mnogo bolje zvuci....Moon Child:ma trebalo je onaj mi dosadio![]()
![]()
ja sam hteo da moj nik bude'KOJE MA NEMAS POJMA' ali je kompjuter odbio zbog previse slovaElectra:Dakle, jasno pitanje... sta znaci nick koji ste odabrali, zasto ste ga odabrali, je l ima neko posebno znacenje... :wink: ?
Ovaj moj, Electra, nije zbog one cuvarke plaze nego ima neka boginja... mislim da je grcka... sad sam zaboravila, ali naci cu sigurno. Onda???
Tinar:Moj nick je glup!!! Znachi, zovem se Kristina a zovu me Tina, eto objashnjenja za prvi deo nicka. A ovo r stoji za moje prezime. Znachi, da rezimiramo: Kris(tina r)adovic