STA ZNACI VAS NICK?

Dragi moji cLickomani. Nick promenio nisam jer je damn good! ali sam zato otvorio NKN's PARTY PAGE!

.. a sada m'r$ svi na moj party page i ko me pozna na nekom od narednih partya (djuskam za dva reda velichine bolje od svih prisutnih) neka se uhvati za dugme, okrene triput i neka mi trazhi piVtze.. exexe :D

chaos drugari

Ja sam SuNdAy,i nov sam ovde-niko me nezna,al sve jedno cu vam objasniti sta znaci moj nick.Pa prezivam se Nedeljkovic,neki me zbog toga zovu Nedelja i ja povezao-nedelja je na engleskom sunday,lepo zvuci,a uz to je i super dan :D .A ovaj smile na kraju nick-a je zbog toga sto ima vec neki sunday pa ja dodao...

SuNdAy:):
Ja sam SuNdAy,i nov sam ovde-niko me nezna,al sve jedno cu vam objasniti sta znaci moj nick.Pa prezivam se Nedeljkovic,neki me zbog toga zovu Nedelja i ja povezao-nedelja je na engleskom sunday,lepo zvuci,a uz to je i super dan :D .A ovaj smile na kraju nick-a je zbog toga sto ima vec neki sunday pa ja dodao...

c.c.c. prijatelju... gde ti je ma$tovitos', gde je umetnichki dojam :) Mogao si da izmisli$ ne$to ludo u vezi sa nedeljom, a ne da se razlikuje$ po smajliju.. Pazi 'vako! idu predloGi...

prokleta_nedelja

jednom_nedeljno

nedeljenjivo_sa_2

radim nedeljom

SUNNY DAY

7x7x7x7x7x7x7

itd..itd... vidi$ da mozhe..

cLick - OR - Die:
SuNdAy:):

c.c.c. prijatelju... gde ti je ma$tovitos', gde je umetnichki dojam :) Mogao si da izmisli$ ne$to ludo u vezi sa nedeljom, a ne da se razlikuje$ po smajliju.. Pazi 'vako! idu predloGi...

prokleta_nedelja

jednom_nedeljno

nedeljenjivo_sa_2

radim nedeljom

SUNNY DAY

7x7x7x7x7x7x7

itd..itd... vidi$ da mozhe..

E covece bas ti 'fala-super su nick-ovi :D narocito onaj "SUNNY DAY"-umalo da ga stavim,ali ipak sam ostao pri sadasnjem,najvise mi se svidja...Sve jedno hvala za trud :D
P.C.baci pogled na sliku u mom profilu-pravi "SUNNY DAY"

Bleak WinterFullMoon:
SisaDaPimp:
britgirl:
britgirl-razumete :D

Nazaloost razumemo :D

Pa vidi Siso,ako je devojka odatle ili jednostavno voli Veliku Britaniju onda ok...
al pre ce biti da gleda MTV i slusa Britney Spears sto je sramota :lol:

nije ni malo sramota slusati britney spears, sta treba samo da slusam tu metaliku!!! :x :!:
inace ja sam skorpija u horoskopu(dupla-konkretno!) ,pa tako nastade i skorpijica! meni je jako simpaticno ;ide uz mene :D :!: :!: :!:

Skorpijica!!!:
Bleak WinterFullMoon:
SisaDaPimp:
britgirl:

Pa vidi Siso,ako je devojka odatle ili jednostavno voli Veliku Britaniju onda ok...

nije ni malo sramota slusati britney spears, sta treba samo da slusam tu metaliku!!! :x :!:
inace ja sam skorpija u horoskopu(dupla-konkretno!) ,pa tako nastade i skorpijica! meni je jako simpaticno ;ide uz mene :D :!: :!: :!:
Kako kome!!! :lol: :lol: :lol: :P

Shinoda:
Spunk:
Pa dobro teenovi, jel citao neko "Pipi dugu carapu" :?: E, znate ono ka je izmislila novu rec SPUNK koja znaci jednostavno, apslolutno fantansticno SPUNK :!: e, TO VAM DODJE TO...Zar nije super? :D
E yebi ga nisam gledao "Pipi mokru carapu"... :cry: :shock: Pa dobro, yebi ga, nisi chito, nisi gledo,a jel te lupila mokra charapa moj nauchniche? Ne meremo svi da se pravimo genijalci, :idea: ja sam ipak samo izmishljena rec iz bajke... :D

Spunk:
Shinoda:
Spunk:
Pa dobro teenovi, jel citao neko "Pipi dugu carapu" :?: E, znate ono ka je izmislila novu rec SPUNK koja znaci jednostavno, apslolutno fantansticno SPUNK :!: e, TO VAM DODJE TO...Zar nije super? :D
E yebi ga nisam gledao "Pipi mokru carapu"... :cry: :shock: Pa dobro, yebi ga, nisi chito, nisi gledo,a jel te lupila mokra charapa moj nauchniche? Ne meremo svi da se pravimo genijalci, :idea: ja sam ipak samo izmishljena rec iz bajke... :D
Ali...JA JESAM GENIJALAC!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Bleak WinterFullMoon:
SisaDaPimp:
britgirl:

Da vi bash znate sta ce ko da slusha... :roll:
Odavno ne slusham pomenutu gospodjicu,ali,yebi ga,kako da se registrujem ponovo kad trazi verifikaciju e-maila,a ja sam svoj vec iskoristila... :?

Back