Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Stavi sliku u profil pa cemo mi da prodiskutujemo!!!^Slatka_cUpawa^:hehe ovaj moj mi je nekako i simpatican a i istinit,ustvari kako kome.Da sam cupawa jesam,zbog ufrckane kose a ovo drugo je vec diskutabilno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavi sliku u profil pa cemo mi da prodiskutujemo!!!^Slatka_cUpawa^:hehe ovaj moj mi je nekako i simpatican a i istinit,ustvari kako kome.Da sam cupawa jesam,zbog ufrckane kose a ovo drugo je vec diskutabilno![]()
tec kul 8)Shinoda:ic oke!!!!!!mortishaaa:sori.. aj didnt min tuShinoda:Aaaaaaaa tooooo!!!!!!!Go da hel bre, ju dont nou hau mach did ju iz3povala me!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evriting iz forgiven tu ju!!!!!! :wink:
Hau ken samvan stej med et ju???Xixixixixiximortishaaa:tec kul 8)Shinoda:ic oke!!!!!!mortishaaa:sori.. aj didnt min tuShinoda:Aaaaaaaa tooooo!!!!!!!Go da hel bre, ju dont nou hau mach did ju iz3povala me!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evriting iz forgiven tu ju!!!!!! :wink:
![]()
8)

A zasto dva S??? :?VRLO_JASSNA:
Ime mi je Jasna, a veoma sam direktna i iskrena u razgovoru s nekim, pa mi doslo nekako to...
vrlo jassna - opisuje moj karakter, nick bi po meni i trebao nesto da govori o onome ko ga koristi...upola bi bilo lakse pri upoznavanju...
SuNdAy:):Ja sam SuNdAy,i nov sam ovde-niko me nezna,al sve jedno cu vam objasniti sta znaci moj nick.Pa prezivam se Nedeljkovic,neki me zbog toga zovu Nedelja i ja povezao-nedelja je na engleskom sunday,lepo zvuci,a uz to je i super dan.A ovaj smile na kraju nick-a je zbog toga sto ima vec neki sunday pa ja dodao...
Mogao si da izmisli$ ne$to ludo u vezi sa nedeljom, a ne da se razlikuje$ po smajliju.. Pazi 'vako! idu predloGi...E covece bas ti 'fala-super su nick-ovicLick - OR - Die:SuNdAy:):Ja sam SuNdAy,i nov sam ovde-niko me nezna,al sve jedno cu vam objasniti sta znaci moj nick.Pa prezivam se Nedeljkovic,neki me zbog toga zovu Nedelja i ja povezao-nedelja je na engleskom sunday,lepo zvuci,a uz to je i super dan.A ovaj smile na kraju nick-a je zbog toga sto ima vec neki sunday pa ja dodao...
c.c.c. prijatelju... gde ti je ma$tovitos', gde je umetnichki dojamMogao si da izmisli$ ne$to ludo u vezi sa nedeljom, a ne da se razlikuje$ po smajliju.. Pazi 'vako! idu predloGi...
prokleta_nedelja
jednom_nedeljno
nedeljenjivo_sa_2
radim nedeljom
SUNNY DAY
7x7x7x7x7x7x7
itd..itd... vidi$ da mozhe..
E, znate ono ka je izmislila novu rec SPUNK koja znaci jednostavno, apslolutno fantansticno SPUNK
e, TO VAM DODJE TO...Zar nije super? E yebi ga nisam gledao "Pipi mokru carapu"...Spunk:Pa dobro teenovi, jel citao neko "Pipi dugu carapu"E, znate ono ka je izmislila novu rec SPUNK koja znaci jednostavno, apslolutno fantansticno SPUNK
e, TO VAM DODJE TO...Zar nije super?
![]()

Bleak WinterFullMoon:SisaDaPimp:
Pa vidi Siso,ako je devojka odatle ili jednostavno voli Veliku Britaniju onda ok...
al pre ce biti da gleda MTV i slusa Britney Spears sto je sramota![]()

Kako kome!!!Skorpijica!!!:Bleak WinterFullMoon:SisaDaPimp:
Pa vidi Siso,ako je devojka odatle ili jednostavno voli Veliku Britaniju onda ok...
nije ni malo sramota slusati britney spears, sta treba samo da slusam tu metaliku!!! :x![]()
inace ja sam skorpija u horoskopu(dupla-konkretno!) ,pa tako nastade i skorpijica! meni je jako simpaticno ;ide uz mene![]()
![]()
![]()
![]()

Shinoda:E yebi ga nisam gledao "Pipi mokru carapu"...Spunk:Pa dobro teenovi, jel citao neko "Pipi dugu carapu"E, znate ono ka je izmislila novu rec SPUNK koja znaci jednostavno, apslolutno fantansticno SPUNK
![]()
:shock: Pa dobro, yebi ga, nisi chito, nisi gledo,a jel te lupila mokra charapa moj nauchniche? Ne meremo svi da se pravimo genijalci,
ja sam ipak samo izmishljena rec iz bajke...
![]()
Ali...JA JESAM GENIJALAC!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:Spunk:Shinoda:E yebi ga nisam gledao "Pipi mokru carapu"...Spunk:Pa dobro teenovi, jel citao neko "Pipi dugu carapu"E, znate ono ka je izmislila novu rec SPUNK koja znaci jednostavno, apslolutno fantansticno SPUNK
![]()
:shock: Pa dobro, yebi ga, nisi chito, nisi gledo,a jel te lupila mokra charapa moj nauchniche? Ne meremo svi da se pravimo genijalci,
ja sam ipak samo izmishljena rec iz bajke...
![]()
Da vi bash znate sta ce ko da slusha...Bleak WinterFullMoon:SisaDaPimp:
Black Swan je mnoooooooooooooooooogooooooooooooo lepseMoon Child:sta je lepse:Moon Child ili Black Swan???![]()
![]()
![]()
a da imam i jos jedan:~Lalena~ po pesmi od deep purple....inace ovo moon child je zbog maidena :wink:![]()
mala sta sam ti ja rekla!!!! tj tebi i mileni eViL