Vas tip muskarca part 3

Vas tip muskarca part 3

• Al Pacino

glasova: 0 0,0%
  • Son Pen

• Robert de Niro

• Charles Bronson

• James Dean

• Javier Bardem

• Son Koneri

• Keri Grant

• Gabriel Garko

• Belmondo

• Ukupno glasova
    0
Opet nema Toma Hardija.....
Tom Hardi najbolji pokazatelj kada si slavan nije uopste bitno da li si zgodan ili nisi,msm lik je kepec ima facu solidnu kao svaki drugi lik na ulici,da nije slavan nijedna ga ne bi primejtila na ulici,na ulici ces naci svaki drugi lik tako da izgleda,zamisli Toma Hardija na Balkanu po on vecinu muskaraca na Balkanu nije ni do dupeta,lik je kepec,to je realnost koju ti ne vidis, popularnost je cudo,on u tvojim ocima djeluje vjerovatno vaaau,jer na kameri djeluje strasnije i jos glumi neke opake tipove sa 1.73 to je isto kao da je neko baletan sa 100 kila

Lik je visok 1.73 xaxaxaxaxaxaxaxaxa zamislite ga na Balkanu xaxaxaxaxax ne bi ga nijedna pogledala zamislite da nije slavan kao lik od 1.73 i sada se zene loze na njega xaxaxaxax,a kada je neko slavan moze sve

Sada ako ja kazem da sam ljepsi od njega bice osmjeh,a logicno da sam ljepsi od lika od kojeg sam veci 17 cm i kojeg mogu da koristim kao skanj da se popnem

Poslednja izmena:
Tom Hardi najbolji pokazatelj kada si slavan nije uopste bitno da li si zgodan ili nisi,msm lik je kepec ima facu solidnu kao svaki drugi lik na ulici,da nije slavan nijedna ga ne bi primejtila na ulici,na ulici ces naci svaki drugi lik tako da izgleda,zamisli Toma Hardija na Balkanu po on vecinu muskaraca na Balkanu nije ni do dupeta,lik je kepec mogu ga nositi kao malo dijete,to je realnost koju ti ne vidis, popularnost je cudo,on u tvojim ocima djeluje vjerovatno vaaau
Ček, pa svi sa spiska su popularni i slavni.
Zašto nisi onda stavio Žiku električara?
( ali da je preslikani Tom Hardi )

Ček, pa svi sa spiska su popularni i slavni.
Zašto nisi onda stavio Žiku električara?
( ali da je preslikani Tom Hardi )
Tacno,ali vidi ja da sam slavan za mnom bi zene 100 puta vise ludjele nego za Tomom,ne sada zato sto sam ja naljepsi lik,nego sam za tog lika figura veci sam 17 cm,imam kosu bolju od njega,e sada znaci li to da sam ja vaaau zato sto mi taj lik nije egal, pa logicno da nisam bio bi vaaau kada bi rekao da sam veci lik od Gabriel Garka,msm lik je visok 1.93 ima crnu kosu plave oci,knjizevnost i glumu zavrsio,lik gradjen atletski, taman ten jos je lik iz Venecije iz ugledne porodice,sa takvim likom ja ne mogu da se mjerim,taj lik i da nije slavan zene bi ludjele za njim,mozda u manjoj mjeri,al ga prica je realna.Tom je jedan mit,lik je kepec,anglosaksonac,najruzniji ljudi,blijedi kao krpe

Back