mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
NOOOO aj em not going to let det hapend! aj em going vit ju! bikoz aj dont vona luz pipl vic aj lav
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj tink hi iz / notShinoda:cLick - OR - Die God damn you!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x
We're all gonna die now, because of you, are you happy now?!?!?!?!?!?!?!?! :x :x :x :x :x
Then, why is he killing people??? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:aj tink hi iz / notShinoda:cLick - OR - Die God damn you!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x
We're all gonna die now, because of you, are you happy now?!?!?!?!?!?!?!?! :x :x :x :x :x:shock: :x
ju forgot agen samting :x aj em not tokin tu ju antil ju fajnd aut :xShinoda:Then, why is he killing people??? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:aj tink hi iz / notShinoda:cLick - OR - Die God damn you!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x
We're all gonna die now, because of you, are you happy now?!?!?!?!?!?!?!?! :x :x :x :x :x:shock: :x
tacno je da postoji tema... ali to nije razlog da tako pricas o tome...wild_child:aj nervirate me vise sa tim skrnavim engleskim....il pisite ispravno i spelovano ili pisite srpski....ima tema za skrnavljenje
nismo znali da te to nerviraDJ_MaRe:tacno je da postoji tema... ali to nije razlog da tako pricas o tome...wild_child:aj nervirate me vise sa tim skrnavim engleskim....il pisite ispravno i spelovano ili pisite srpski....ima tema za skrnavljenje![]()
ma zezam se... :wink:mortishaaa:nismo znali da te to nerviraDJ_MaRe:tacno je da postoji tema... ali to nije razlog da tako pricas o tome...wild_child:aj nervirate me vise sa tim skrnavim engleskim....il pisite ispravno i spelovano ili pisite srpski....ima tema za skrnavljenje![]()
@ Sasha OK :wink:
DJ_MaRe:ma zezam se... :wink:mortishaaa:nismo znali da te to nerviraDJ_MaRe:tacno je da postoji tema... ali to nije razlog da tako pricas o tome...wild_child:aj nervirate me vise sa tim skrnavim engleskim....il pisite ispravno i spelovano ili pisite srpski....ima tema za skrnavljenje![]()
@ Sasha OK :wink:
What are you waiting for God seik.I am alredy dead.Shinoda:Ako vec moras umreti, nemoj umreti sam, spreman sam da umrem rame uz rame sa tobomCheaf:Ma ocu,bicu zapamcen kao heroj.Shinoda:NEEEEEEEEEEEEE CHEEEEAAAAFFFFFF!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Bas cu da probam,pa sta mu bog da.Ako me ne bude sedam dana na krstarici znajte da sam poginuo pritiskajuci.cLick - OR - Die:
Va$ kompjuter ce doziveti totalni kolaps i havariju ako kliknete na moj profil i poku$ate da dokuchite nedoqrchivu tajnu koja se krije iza nicka cLick - OR - Die 8)
upozorio sam vas!!!![]()
![]()
Nemoj zaginuti uzalud![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xaxaxaaxaax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno :shock: :shock: :shock: Pa kako je sa one strane duge???Cheaf:What are you waiting for God seik.I am alredy dead.Shinoda:Ako vec moras umreti, nemoj umreti sam, spreman sam da umrem rame uz rame sa tobomCheaf:Ma ocu,bicu zapamcen kao heroj.Shinoda:NEEEEEEEEEEEEE CHEEEEAAAAFFFFFF!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Bas cu da probam,pa sta mu bog da.Ako me ne bude sedam dana na krstarici znajte da sam poginuo pritiskajuci.cLick - OR - Die:
Va$ kompjuter ce doziveti totalni kolaps i havariju ako kliknete na moj profil i poku$ate da dokuchite nedoqrchivu tajnu koja se krije iza nicka cLick - OR - Die 8)
upozorio sam vas!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xaxaxaaxaax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JA se sve eto nesto neckam, necu da ti pokvarim slavu!!!!!!!!Shinoda:Stvarno :shock: :shock: :shock: Pa kako je sa one strane duge???Cheaf:What are you waiting for God seik.I am alredy dead.Shinoda:Ako vec moras umreti, nemoj umreti sam, spreman sam da umrem rame uz rame sa tobomCheaf:Ma ocu,bicu zapamcen kao heroj.Shinoda:NEEEEEEEEEEEEE CHEEEEAAAAFFFFFF!!!!!!!!!!!!!Cheaf:Bas cu da probam,pa sta mu bog da.Ako me ne bude sedam dana na krstarici znajte da sam poginuo pritiskajuci.cLick - OR - Die:
upozorio sam vas!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xaxaxaaxaax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opasna mortishaaaa :shock:mortishaaa:kad ja nisam menjala, a ni bleach, ne mozes ni ti 8) ceo forum ti zabranjuje! 8)
Znaci da ipak ispadnem kukavica i ostanem ovde gde jesam!!!!!!!!! :wink:Cheaf:Bogamu pa ovde isto kao pre,prevarih se al sad nema povratka. 8)![]()
AAAAA?!?!?! :shock: :shock: :shock: Sta je ovo??? :shock: Wat did aj forget??? :shock:mortishaaa:ju forgot agen samting :x aj em not tokin tu ju antil ju fajnd aut :xShinoda:Then, why is he killing people??? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:aj tink hi iz / notShinoda:cLick - OR - Die God damn you!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x
![]()
AAAAAAA!?!?!?!?!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Vat did aj forget???? :shock: Vaj vont ju tok tu mi????? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:ju forgot agen samting :x aj em not tokin tu ju antil ju fajnd aut :xShinoda:Then, why is he killing people??? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:aj tink hi iz / notShinoda:cLick - OR - Die God damn you!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x
![]()
ju forgot to tok on tis kajind of inglishShinoda:AAAAAAA!?!?!?!?!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Vat did aj forget???? :shock: Vaj vont ju tok tu mi????? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:ju forgot agen samting :x aj em not tokin tu ju antil ju fajnd aut :xShinoda:Then, why is he killing people??? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:aj tink hi iz / notShinoda:cLick - OR - Die God damn you!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x
![]()
Hej bre!!!!!!!!!!! :x
bleach:opasna mortishaaaa :shock:mortishaaa:kad ja nisam menjala, a ni bleach, ne mozes ni ti 8) ceo forum ti zabranjuje! 8)
def ne menjaj nik
meni u poslednje vreme sve vise pada na pamet da to ucinim
samo necu da zurim... moram da smislim neki... :?
Aaaaaaaa tooooo!!!!!!!Go da hel bre, ju dont nou hau mach did ju iz3povala me!!!!!!!!!mortishaaa:ju forgot to tok on tis kajind of inglishShinoda:AAAAAAA!?!?!?!?!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Vat did aj forget???? :shock: Vaj vont ju tok tu mi????? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:ju forgot agen samting :x aj em not tokin tu ju antil ju fajnd aut :xShinoda:Then, why is he killing people??? :shock: :shock: :shock:mortishaaa:aj tink hi iz / notShinoda:cLick - OR - Die God damn you!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x
![]()
Hej bre!!!!!!!!!!! :x:wink:
sori.. aj didnt min tuShinoda:Aaaaaaaa tooooo!!!!!!!Go da hel bre, ju dont nou hau mach did ju iz3povala me!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ic oke!!!!!!mortishaaa:sori.. aj didnt min tuShinoda:Aaaaaaaa tooooo!!!!!!!Go da hel bre, ju dont nou hau mach did ju iz3povala me!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()