STA ZNACI VAS NICK?

mortishaaa:
Moon Child:
sta je lepse:Moon Child ili Black Swan??? :lol: :lol: :lol:
a da imam i jos jedan:~Lalena~ po pesmi od deep purple....inace ovo moon child je zbog maidena :wink: :D
Black Swan je mnoooooooooooooooooogooooooooooooo lepse :p mala sta sam ti ja rekla!!!! tj tebi i mileni eViL
(8

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiije:PPPP
cekamo da jos neko kaze svoje misljenje..... :lol: ja volim moon child.... :D

Asteria je grcka boginja, cije ime prevedeno na nas jezik znaci ZVEZDANA (sto, naravno, ne znaci da se ja zovem Zvezdana)... Ona je bila Letina sestra, a Leta je majka Apolona i Artemide... Eto, to je znacenje mog nick-a :wink:

Electra:
Dakle, jasno pitanje... sta znaci nick koji ste odabrali, zasto ste ga odabrali, je l ima neko posebno znacenje... :wink: ?

Ovaj moj, Electra, nije zbog one cuvarke plaze nego ima neka boginja... mislim da je grcka... sad sam zaboravila, ali naci cu sigurno. Onda???
ja sam hteo da moj nik bude'KOJE MA NEMAS POJMA' ali je kompjuter odbio zbog previse slova :( pomagaj,ajjjjaojjjj :oops: :( :( :oops:

E, ovako... istorijat mog nicka...
Helena mi je i pravo ime... a inace su me moji tako nazvali prema Heleni Trojanskoj... ma znate vec, po onoj oko koje se vodio Trojanski rat. Inace, Helena Trojanska je bila kcer Zevsa i Lede... dakle polu-boginja... nego da ne davim vise...
A sto se nastavka tice, ono LP-freak...
Pa, ''freak'' znaci zaludjenik, a moj NAAAJDRAAAZIII BAND na koji OKIDAM i koji OBOZAVAM i za kojim sam LOOODAAA je L I N K I N P A R K ... tako da sam ja
helena-Linkin Park zaludjenik ... ili... jednostavno... helena_LP-freak :wink: POZZZ

Ovako. Posto mi je pravo ime Bratislav svi me zovu Braco pa su od toga poceli da me zovu Cobra. Mnogi me pitaju:"Zasto obrnuto R?". Zato sto slusham KoRn. A -SiC- znaci da slusham SlipKnot (za one koji ne znaju, (sic) je pesma SlipKnota).

Znaci da sam skorpija u horoskopu,a to mnogo govori o meni.Jedino sto govore za skorpije sto meni ne pristaje je ljubomora...Znaci ja samdruzeljubiva,opasan protivnik,crnka-kao crna udovica, :twisted: najopasnija skorpija,emotivna i kreativna,TVRDOGLAVAAAAA,jeste i to je tacno da su skorpije najj eroticniji znaci u horoskopu,i opasni vozaci.To objasnjava sto volim motore.Pozdrav svima
:wink:

Back