wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TraktorA šta voziš?![]()
Znala sam
Pocinjem da mislim kao ti..zabrinjavajuce
Ne zatooo....nego bih mesila burek svaki dan i onda bih ga jela sama, ne bih delila sa ljudim..mozda sa Azathothom i Mimom i jos par ljudi....njam njam
Što, šta fali traktoru? Vozim sam traktor puno puta, jedino je yebada što ima veliki prazan hod volana, ali za oranje ne treba bolje.Traktor
@Massa
Sorry, sorry... morao sam malo, sorry (:
Za pravo zadovoljstvo neka nadje ravnu poveću livadu sa niskom travom, nek se zaleti, ručna gore, kvačilo dole, pun levi, kad se bude okrenula za 180 stepeni nek da naglo pun desni i pun gas a ručnu dole, pa kad krene u slajd - da vi'š zadovoljstva...Za pravo zadovoljstvo...
Što, šta fali traktoru? Vozim sam traktor puno puta, jedino je yebada što ima veliki prazan hod volana, ali za oranje ne treba bolje.
Za pravo zadovoljstvo neka nadje ravnu poveću livadu sa niskom travom, nek se zaleti, ručna gore, kvačilo dole, pun levi, kad se bude okrenula za 180 stepeni nek da naglo pun desni i pun gas a ručnu dole, pa kad krene u slajd - da vi'š zadovoljstva...![]()
Bogami ja to radio sa prednjom vučom, kad je krenuo u slajd a meni srce u pete...kako volim tu zadnju vucu kad se odere po gasu
knjigovodja
pire krompir ili cips videcu u kuhinji kasnije