Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Pa da... Politicke...Tu je novinarstvo...
Secam se da si me savetovao nesto za taj fax... Ali ne znam sta.:think:
Savetovao sam mnoge, zaista ne mogu da se setim sta sam bas tebi rekao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da... Politicke...Tu je novinarstvo...
Secam se da si me savetovao nesto za taj fax... Ali ne znam sta.:think:
Da,da,da...Boli tebe k**ac,ceo život ćeš živet' od ćaletovog rada i firme.Nishta... mene bash nishta ne zanima...
mada ja u svakom sluchaju imam obezbedjen posao kod tjaleta... agencija za knjigovodstvo...![]()
Da,da,da...Boli tebe k**ac,ceo život ćeš živet' od ćaletovog rada i firme.Jesi li možda nekad razmišljala da uzmeš budak u ruke ili sekiru tako da ti sve utrnu leđa od savijanja?Kao što ti imaš pravo da misliš,pišeš i pričaš šta hoćeš,imam i ja da izražavam mržnju prema ljudima koji glasno razmišljaju kao ti.Ceo život provedoh na selu i k*nja mi se više od"građana"koji dođu sa diplomama bez pečata i počnu da se prave pametni.
E baš me briga za vas što ćete me sad d**ati da sam odrastao na njivi,imam stav koji niko ne mož' srušit'!
![]()
Da,da,da...Boli tebe k**ac,ceo život ćeš živet' od ćaletovog rada i firme.Jesi li možda nekad razmišljala da uzmeš budak u ruke ili sekiru tako da ti sve utrnu leđa od savijanja?Kao što ti imaš pravo da misliš,pišeš i pričaš šta hoćeš,imam i ja da izražavam mržnju prema ljudima koji glasno razmišljaju kao ti.Ceo život provedoh na selu i k*nja mi se više od"građana"koji dođu sa diplomama bez pečata i počnu da se prave pametni.
E baš me briga za vas što ćete me sad d**ati da sam odrastao na njivi,imam stav koji niko ne mož' srušit'!
![]()
Pazi šta je glavni problem:ja nisam rekla da tju zhiveti od tjaletovog rada i firme, niti sam rekla da tje on da radi, zaradjuje i da me izdrzhava, a ja da uzhivam, nego sam rekla da ja uvek mogu da radim kod njega u firmi, aki ne nadjem neki bolji posao...
Ako te"baš ništa ne zanima",sigurno neće ni vođenje finansija koje je presudno da bi ti firma potrajala.Da budem jasan,šljakaće firma ali tim načinom rada i razmišljanja dugo neće potrajati.Ako se tvoja (ne)zainteresovanost ne promeni,pomenuto će se sigurno desiti.Zato uzmi se u pamet,ako si čvrsto rešila da nastaviš šta je tvoj matori počeo moraš doooobro izučiti sve oko toga.Nishta... mene bash nishta ne zanima...
I ja sam o ovome razmišljao no z**ebi,dosta mi je i ovo domaćeg što imam.Ja bih htela da budem - arhitekta... : )
Još sam osnovna.Lično poznajem jednog arhitektu,čovek se satire od rada i kad se na to još dodaju žena i deca...Ne hvala,drugi put.A sto, sta si upisao/koja si skola? : )
que algo???
Nemam pojma,za pochetak wolontiracu...
Wolela bih da budem nowinar...Kod wolontiranja sam u sektoru PRESS CENTAR![]()
Pazi šta je glavni problem:
Ako te"baš ništa ne zanima",sigurno neće ni vođenje finansija koje je presudno da bi ti firma potrajala.Da budem jasan,šljakaće firma ali tim načinom rada i razmišljanja dugo neće potrajati.Ako se tvoja (ne)zainteresovanost ne promeni,pomenuto će se sigurno desiti.Zato uzmi se u pamet,ako si čvrsto rešila da nastaviš šta je tvoj matori počeo moraš doooobro izučiti sve oko toga.
Ja bih htela da budem - arhitekta... : )
Ja samo odgovaram na temu...
ja nisam rekla da tju zhiveti od tjaletovog rada i firme, niti sam rekla da tje on da radi, zaradjuje i da me izdrzhava, a ja da uzhivam, nego sam rekla da ja uvek mogu da radim kod njega u firmi, aki ne nadjem neki bolji posao...
![]()