Sta zelite da postanete?

Traktor :lol:

@Massa
Sorry, sorry... morao sam malo, sorry (:
A sto se tice kartinga, ako si mislila na ove ovde stalno postavljene u BG-u, oni nisu sa pravim benzinskim motorima, nego sa elektro motorima i slabiji su. Ocu reci jednostavno, nije to to.
Za pravo karting zadovoljstvo ces morati u neki od klubova koji se time bave, a i to je kod nas beda razvijeno.

Traktor :lol:
@Massa
Sorry, sorry... morao sam malo, sorry (:
Što, šta fali traktoru? Vozim sam traktor puno puta, jedino je yebada što ima veliki prazan hod volana, ali za oranje ne treba bolje. :lol:

Za pravo zadovoljstvo...
Za pravo zadovoljstvo neka nadje ravnu poveću livadu sa niskom travom, nek se zaleti, ručna gore, kvačilo dole, pun levi, kad se bude okrenula za 180 stepeni nek da naglo pun desni i pun gas a ručnu dole, pa kad krene u slajd - da vi'š zadovoljstva... :lol:

Što, šta fali traktoru? Vozim sam traktor puno puta, jedino je yebada što ima veliki prazan hod volana, ali za oranje ne treba bolje. :lol:

Za pravo zadovoljstvo neka nadje ravnu poveću livadu sa niskom travom, nek se zaleti, ručna gore, kvačilo dole, pun levi, kad se bude okrenula za 180 stepeni nek da naglo pun desni i pun gas a ručnu dole, pa kad krene u slajd - da vi'š zadovoljstva... :lol:

manji je prazan hod dok ga vozis nego u mjestu:mrgreen:

kako volim tu zadnju vucu kad se odere po gasu

kao moj tata
Engel.gif

Back