- Poruka
- 121.725
To se podrazumevaЈаооо...много их поздрави![]()

napolju je pakao od vreline, ja u kosulju i pantalonama, u busu nema klime, mrtva sam umorna, izvrnucu se ko bubasvaba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se podrazumevaЈаооо...много их поздрави![]()
Odvtatna arogantna svinjaKakav car ovaj Cane!
Moguce ali je ovaj put sasvim ispravno postupio. Olja je ta koja je bila arogantna drska i bezobrazna.Odvtatna arogantna svinja
Баш сам хтела да ти пишем, како су ти муж и свекрва? Помињала си неке болнице, контроле, надам се да је све ок?I mene to čeka, ali ne znam kada će doći na red.
Spusti roletneПо програму би требало да бришем прозоре, перем завесе и почнем пролећно спремање. За сада је видећемо, а како ствари стоје нећемо...
Ја мислим да је то све ок, и лекари некад праве драму без потребе. Јесте, него ћемо да трчимо да нам открију од чега све болујемо, а успут се стварно разболиш од стреса због чекања у редовима и њиховог нерада.Svekrva skinula zavoj, kod fizijatra tek 17.4. Do tada da radi sama vežbe koje joj pokazao ortoped.
Muž na kontroli kod endokrinologa dobro, čeka kontrolu u Kamenici 19.aprila.
Ali sam ga u međuvremenu nagovorila da uradi tumor markere prostate, bilo u nedelju u DZ bez uputa i plaćanja. Rezultat jeste u okviru ref vrednosti, ali je bliži gornjoj granici, pa je prijatelj urolog rekao da dođe ipak kod njega.
Lepo mu je rekao hirurg, da nema zdravih, samo nepregledanih.
Па не иде више, спуштам их већ дуже времеSpusti roletneJa jesam i ne vidim ni trunku prašine.
Šta fali jos koji dan.Па не иде више, спуштам их већ дуже време![]()
Ево цело јутро рачунам, лепо ћу ја да спојим она два радна пред 1. мај са викендом. Узмем одмор, цео викенд и та два дана, има да се сија кућа.Šta fali jos koji dan.
A mama okrivljenog brine što se nije okupao i presvukaoПа маму вам ненормалну, бре, колико болестан мораш да будеш да удариш двогодишње дете колима, и уместо да га одвезеш у болницу бациш га у јарак...и ћутиш данима док родитељи пате, новине се натписују, цела Србија га тражи, морони безосећајни![]()
Jedna je majkaA mama okrivljenog brine što se nije okupao i presvukao![]()
Јој, не знам шта се дешава, искључила сам сеA mama okrivljenog brine što se nije okupao i presvukao![]()
Inače karta je kupljena![]()
Ćuti to ti je super za kičmu. Mene te vožnje gliserom razbole za sve pare.Zet prodao gliser, eno sad ga odnesose kupci
Sad svi patimo, ostali smo bez avantura na reci![]()
А да отвориш ти неки кетеринг, кад већ толико уживаш у томе?Pazite sad ovo
otisli smo u soping da kupimo meni majice, nasli samo jednu da mi se dja, ostalo bljak
Onda smo usli u dzambo, ja se zalepila za kuhinjski deo, nakupovali spatula, kalupovi za mafine, kolace i sl
Stojimo na kasi ja kazem: "hbt duso posli smo u soping za garderobu na kraju smo sve pare namenjene za majice dali na kuhinjske djakonije
Tek ce moj genije: pa ti ionako nigde ne ides samo kuvas, sta ce ti majicei krece kidanje na kasi
E reko za ovaj dobar fazon si zasluzio da ti sad smuckam mafine sa cokoladom
I tako, sad picimo kuci da zderemo mafine![]()