- Poruka
- 4.189
Hmm, ok ako ti kažeš...mada...prvi put čujem da se ražanj jede.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, ok ako ti kažeš...mada...prvi put čujem da se ražanj jede.

A jel jedeč čačkalicu kad ti neko donese rolovanu džigu ili suve šlive, a?Hmm, ok ako ti kažeš...mada...prvi put čujem da se ražanj jede.![]()

Donesu bez čačkalice.A jel jedeč čačkalicu kad ti neko donese rolovanu džigu ili suve šlive, a?![]()

Pa neka i marsi skine sa ražnja kad poslužuje.Donesu bez čačkalice.![]()

Ja sam pola dana bio napolju po nekim prodavnicama i domovima zdravlja. Uglavnom razvozio.Ja sam danas pre podne izašla do prodavnice i to je bilo to sa moje strane dok ne stane kiša
![]()

Ja ceo dan prelezala kao krava, sad se razmrdala, pecem kolace i satro picu, mirise cela kucaJa sam danas pre podne izašla do prodavnice i to je bilo to sa moje strane dok ne stane kiša
![]()

dobro, Metlo, danas leškarenje, kolači i pice, ali sutra ladna trajna i peglaj reprezentativnu košulju, treba tamo da ostaviš utisak kad odeš prvog danaJa ceo dan prelezala kao krava, sad se razmrdala, pecem kolace i satro picu, mirise cela kuca
Isli malo pre do metroa da uvatim neke cizme na akciji.... sve sto mi se svidja nema broj, na kraju uzela neke nisu mi bas lepe ali su udobne posluzice za kisu, a i jeftine to mi srce raduje
Vi sto nosite male brojeve ima bas puno na akciji cizama za 2 000
kao glum'cadobro, Metlo, danas leškarenje, kolači i pice, ali sutra ladna trajna i peglaj reprezentativnu košulju, treba tamo da ostaviš utisak kad odeš prvog dana
Evo kupih nove cizme, molim lepo, od stipsu tolkodobro, Metlo, danas leškarenje, kolači i pice, ali sutra ladna trajna i peglaj reprezentativnu košulju, treba tamo da ostaviš utisak kad odeš prvog dana

Bolje mi je.I ja sam se prehladila. Ne smem na bolovanje.To čuvam kad idem kod ćaleta
Oces u boji ili crno belo?Donesu bez čačkalice.![]()
Meni je svejedno, šta je tebi lakše.Oces u boji ili crno belo?
Za fotku te pitam
Baci fotku pliz. Volim takve jakne al sam sad prematora za njih.Kupila sam tzv pilotsku jaknu. Tražila sam je dve godine.
Вероватно нека годишња чланарина или на одређени период.Razmišljam kako ne umem da koristim biblioteke ovde u Nemačkoj. Imam utisak da ljudi mogu da uđu, da se posluže novinama i da ništa ne plate. Moraću ovih dana da se raspitam kako se učlanjuje, kako se koristi onaj digitalni katalog, kako se iznajmljuju knjige.
Može sve da se nostrifikuje, mada nije neophodno za sve. Ako želiš tzv.regulisane poslove da radiš (zdravstvo, prosveta, pravo) onda treba nostrifikacija. Naravno visok nivo jezika takođe (C1, C2, zavisi od struke).Како ти је ту?
Има ли шансе за наку нострификацију?
Еј па супер!Može sve da se nostrifikuje, mada nije neophodno za sve. Ako želiš tzv.regulisane poslove da radiš (zdravstvo, prosveta, pravo) onda treba nostrifikacija. Naravno visok nivo jezika takođe (C1, C2, zavisi od struke).
Ja sam se trenutno opredelila za drugačiji put - upisala sam medicinsku školu (nostrifikovala gimnaziju) pa ćemo videti. Ako to bude okej, postoje dualne studije koje omogućavaju da predaješ u školi, npr.pravo u medicini, što bi onda bio spoj moja dva zanimanja.
Sve u svemu, zadovoljna sam.

Tek sam počela da ostvarujem ali da, preselila sam seЕј па супер!
Баш ми је драго што си остварила свој циљ.![]()