Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spremam sendviče za put detetu a onda idem na buvljak da joj kupim poklon za Uskrs.
Uh...zvezdaški dres...kaže da joj treba kad ide na utakmice da se uklopi u navijače.
Često ide sa mm, dođu puni adrenalina i bez glasa. Nikad nisam razumela smisao navijanja na utakmicama.
Prošli put je bila na utakmici sa TSC a tamo je stadion u nivou sa terenom i prilazili su igrači, uzimali telefone od publike pa pravili selfije.
Rekla je da će im sledeći put baciti telefon da bi uzeli njen 😧.

По програму би требало да бришем прозоре, перем завесе и почнем пролећно спремање. За сада је видећемо, а како ствари стоје нећемо...

Svekrva skinula zavoj, kod fizijatra tek 17.4. Do tada da radi sama vežbe koje joj pokazao ortoped.
Muž na kontroli kod endokrinologa dobro, čeka kontrolu u Kamenici 19.aprila.
Ali sam ga u međuvremenu nagovorila da uradi tumor markere prostate, bilo u nedelju u DZ bez uputa i plaćanja. Rezultat jeste u okviru ref vrednosti, ali je bliži gornjoj granici, pa je prijatelj urolog rekao da dođe ipak kod njega. :roll:
Lepo mu je rekao hirurg, da nema zdravih, samo nepregledanih.

Ja sam juce dosla mrtva umorna s posla...jela i izvalila se..zaspala sam u 8....ustala jutros u 7 odmorna ko zmaj :lol: bem ti babu
onda od 7 jutros smemstima sama sebi posao uz sporete...sad sam opet mrtva :lol:
hebem ti starost i sve...daj da legnem i da samo spavam ne isplati mi se da ustajem

Svekrva skinula zavoj, kod fizijatra tek 17.4. Do tada da radi sama vežbe koje joj pokazao ortoped.
Muž na kontroli kod endokrinologa dobro, čeka kontrolu u Kamenici 19.aprila.
Ali sam ga u međuvremenu nagovorila da uradi tumor markere prostate, bilo u nedelju u DZ bez uputa i plaćanja. Rezultat jeste u okviru ref vrednosti, ali je bliži gornjoj granici, pa je prijatelj urolog rekao da dođe ipak kod njega. :roll:
Lepo mu je rekao hirurg, da nema zdravih, samo nepregledanih.
Ја мислим да је то све ок, и лекари некад праве драму без потребе. Јесте, него ћемо да трчимо да нам открију од чега све болујемо, а успут се стварно разболиш од стреса због чекања у редовима и њиховог нерада.

Šta fali jos koji dan.
Ево цело јутро рачунам, лепо ћу ја да спојим она два радна пред 1. мај са викендом. Узмем одмор, цео викенд и та два дана, има да се сија кућа.
А после уживање до после Ускрса.

Па маму вам ненормалну, бре, колико болестан мораш да будеш да удариш двогодишње дете колима, и уместо да га одвезеш у болницу бациш га у јарак...и ћутиш данима док родитељи пате, новине се натписују, цела Србија га тражи, морони безосећајни :evil:
A mama okrivljenog brine što se nije okupao i presvukao 😡

Poslednja izmena:
Pazite sad ovo :rotf:
otisli smo u soping da kupimo meni majice, nasli samo jednu da mi se dja, ostalo bljak
Onda smo usli u dzambo, ja se zalepila za kuhinjski deo 😍, nakupovali spatula, kalupovi za mafine, kolace i sl
Stojimo na kasi ja kazem: "hbt duso posli smo u soping za garderobu na kraju smo sve pare namenjene za majice dali na kuhinjske djakonije
Tek ce moj genije: pa ti ionako nigde ne ides samo kuvas, sta ce ti majice :rotf: i krece kidanje na kasi :rotf:
E reko za ovaj dobar fazon si zasluzio da ti sad smuckam mafine sa cokoladom ❤️
I tako, sad picimo kuci da zderemo mafine :lol:

Pazite sad ovo :rotf:
otisli smo u soping da kupimo meni majice, nasli samo jednu da mi se dja, ostalo bljak
Onda smo usli u dzambo, ja se zalepila za kuhinjski deo 😍, nakupovali spatula, kalupovi za mafine, kolace i sl
Stojimo na kasi ja kazem: "hbt duso posli smo u soping za garderobu na kraju smo sve pare namenjene za majice dali na kuhinjske djakonije
Tek ce moj genije: pa ti ionako nigde ne ides samo kuvas, sta ce ti majice :rotf: i krece kidanje na kasi :rotf:
E reko za ovaj dobar fazon si zasluzio da ti sad smuckam mafine sa cokoladom ❤️
I tako, sad picimo kuci da zderemo mafine :lol:
А да отвориш ти неки кетеринг, кад већ толико уживаш у томе?
А фоткање ти буде хоби.
Спасиш очи, делимично кичму и радиш за Змаја по поруџбини :lol:
Плус фоткање хране за свој профил на инстаграму одрадиш профи и за џ...сама себи :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back