Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па маму вам ненормалну, бре, колико болестан мораш да будеш да удариш двогодишње дете колима, и уместо да га одвезеш у болницу бациш га у јарак...и ћутиш данима док родитељи пате, новине се натписују, цела Србија га тражи, морони безосећајни :evil:

Па маму вам ненормалну, бре, колико болестан мораш да будеш да удариш двогодишње дете колима, и уместо да га одвезеш у болницу бациш га у јарак...и ћутиш данима док родитељи пате, новине се натписују, цела Србија га тражи, морони безосећајни :evil:
A???
Ona mala? Nasli je?
Pa kako je stigo da je zvekne da niko ne cuje i da je stavi u kola i da mama niti cuje niti vidi
Znas li ti koja je buka kad zveknes nesto kolima, pa to bi se culo okolo

A???
Ona mala? Nasli je?
Pa kako je stigo da je zvekne da niko ne cuje i da je stavi u kola i da mama niti cuje niti vidi
Znas li ti koja je buka kad zveknes nesto kolima, pa to bi se culo okolo
Не знам, двојица из Водовода њиховог, службеним колима, убацили је у ауто и после бацили у јарак...баш ми се смучило, како спавају ти људи?

To u vezi Danke?
Da li je vest potvrđena?

Не знам, двојица из Водовода њиховог, службеним колима, убацили је у ауто и после бацили у јарак...баш ми се смучило, како спавају ти људи?
Joj, a šta se sve na toj temi pisalo

Žao mi malene
Žao mi roditelja
A ovi što su ćutali o nesreći....

Kako se sad osjećaju oni koji su rekli da ju je majka prodala?

Na žalost majke (roditelji) prodaju svoju decu, kao što se i nesrećni slučajevi dešavaju.
Postoji slučaj, dosta star, radi se o jednoj od pobednica Paget takmičenja u SAD, vrlo popularna klinka. Radilo se o nesrećnom slučaju (bar je to tumačenje agenta FBI) koje su roditelji predstavili kao ubistvo - smislili su priču o provalniku. Niko nikad nije uspeo ništa da dokaže.
Zašto oni kao roditelji nisu pozvali hitnu, nego konstruisali razne teorije? Meni je to tek horor.

Na žalost majke (roditelji) prodaju svoju decu, kao što se i nesrećni slučajevi dešavaju.
Postoji slučaj, dosta star, radi se o jednoj od pobednica Paget takmičenja u SAD, vrlo popularna klinka. Radilo se o nesrećnom slučaju (bar je to tumačenje agenta FBI) koje su roditelji predstavili kao ubistvo - smislili su priču o provalniku. Niko nikad nije uspeo ništa da dokaže.
Zašto oni kao roditelji nisu pozvali hitnu, nego konstruisali razne teorije? Meni je to tek horor.
Znam da svega ima na ovom svijetu,govorim o ovom konkretnom slučaju. Mnogo ljudi je pisalo da su je prodali,svašta izmisljali,bez trunke empatije. Strasno mi je to da nekog osudis a on preživljava najveću moguću bol.

Sad ono govedo vucicevic da izadje javno na rts da se izvini majci i ocu za sve sto je posrrao iz svojih usta
Smrad je danima pravio na svojoj televizili emisije sa gostima gde je davao komentare o majci da te bog sacuva, prodala dete, nece na poligraf jer je kriva (pri tome na poligraf ne moze trudna nece ispasti dobri rezultati i to se zna)
Mislim znam da se nece desiti, ali treba ga osuditi. Da sam roditelj iz te price ne bih se smirila dok ga ne osude, ganjala bih ga u svim sudovima

Sad i mi citamo u firmi
Uopste ne kapiram kako niko cuo nije, ljudi to je kak udarac, jako se cuje i bum i kocenje, cula sam vise puta taj zvuk kod mene u centru pored sve buke okolne, ne mozes brate da ga ne cujes, posebno u praznoj mirnoj ulici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back