- Poruka
- 203.342
Ovde prilično fino. Kod tebe u betonu međ onim zgradurinama?kaže rifer kod njega prelep vazduh ima zelenila i ima dve reke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde prilično fino. Kod tebe u betonu međ onim zgradurinama?kaže rifer kod njega prelep vazduh ima zelenila i ima dve reke
Nije virus, nazeb, nigde ne idem.
Jakna mi je tanka pa se smrzla.
Ne idem nigde proći će prirodno.
A nos curi sve vreme.fino je bašOvde prilično fino. Kod tebe u betonu međ onim zgradurinama?
Zimus mi uginula deblja i sad nosim ovu tekas. Obučem džemper ali ona je bez postave i naravno da ozebem.Potpuno te razumem. Ja ujutro kad krenem obučem jednu jaknu, drugu tanju i prsluk ponesem sa sobom. Na svu sreću imam auto, pa nije teško da nosim. Onda se uredno oznojim u ovoj debljoj, pa tako znojava obučem tanju i tako u krugA nos curi sve vreme.
Ima djokakaže rifer kod njega prelep vazduh ima zelenila i ima dve reke

Vece i zora su mi najgori. Ako duva vetar bude ok, ako stoji vazduh katastrofaKako krene da zalazi sunce, tako počnem da kašnjem
![]()

A zbog đoke si ti ostala u ovom kraju, tako kaži.Ima djoka![]()

zine da udahne kad ono đ0kaIma djoka![]()
Ma ovde i zagađenje autrougarsko, fino a ne to vaše turcko smrdljivo. Kultura bato.zine da udahne kad ono đ0ka
Drž se Nedo , evo plazme i chaja da podelimo.Gotovo je, otpašće mi nos.![]()
i ja isto. koje smo budale, poranili a ne idemo na poso
Oladi mi se čaj dok ja vidim poruku, fala.Drž se Nedo , evo plazme i chaja da podelimo.![]()

Ubeđavam @marsijaner da kupi tamo na selu jednjo janje na ražnju i donese ga da izjedemo.podgrej čaja
podržavam cijelom dušom i mišićavim muškim tijelomUbeđavam @marsijaner da kupi tamo na selu jednjo janje na ražnju i donese ga da izjedemo.
Čestitamo """piće za sve!!!
danas sam napravio jedan fini dogovor koji će mi rešiti problem koji mi jede mozak
fajaaaaČestitamo """

Ražanj????Ubeđavam @marsijaner da kupi tamo na selu jednjo janje na ražnju i donese ga da izjedemo.

Ura za rešenje.piće za sve!!!
danas sam napravio jedan fini dogovor koji će mi rešiti problem koji mi jede mozak