Šta trenutno radiš XX

Ispusila sam ga svetski za knjizicu
Sa sve temperaturom odemo na stari grad da sredim knjizicu. E al ima jedna caka kod tehnoloskog viska, ne moze knjizica bez biroa. Inace moze al bas za tehnoloski ne moze :fdlan: veli genijalka iz opstine da idem na biro pa tamo kad zavrsim da dodjem da mi overi na mesec dana.
Gospodja draga trenutno stojim ispred vas sa 38 temp i treba mi knjizica na par dana, posle cu se zaposliti, ne treba mi biro, mozemo li bez te exkurzije jer cu se srusiti. Ne moze hbg sistem vidi tehnoloski visak i da ga hebes ne moze nista.
Da ga hebes ako za par dana ne ide ovo na bolje ne gine mi privatnik, a valjda ce biti sve ok...

Tako mi Savi nismo mogli da overimo knjižicu. On napustio posao, drugi nije našao. Imao više od 26 godina, ne može preko našeg gazdinstva. Ne školuje se, ne može preko našeg gazdinstva. Mora da se prijavi na biro. On neće, kaže naći ću ja posao ubrzo, neću da se zezam sa biroom. Srećom, nije mu ni bila potrebna. Ubrzo je našao posao.

Tako mi Savi nismo mogli da overimo knjižicu. On napustio posao, drugi nije našao. Imao više od 26 godina, ne može preko našeg gazdinstva. Ne školuje se, ne može preko našeg gazdinstva. Mora da se prijavi na biro. On neće, kaže naći ću ja posao ubrzo, neću da se zezam sa biroom. Srećom, nije mu ni bila potrebna. Ubrzo je našao posao.
Ma moze kao nezaposlen, samo se vadi prosek primanja u domacinstvu, ali je caka kod tehnoloskog viska sto ide sa biroa primanje pa rfzo oce deo tih para, sustinski rfzo mene kao tehnoloski visak cita kao da primam platu (samo je sa biroa) i oce da se naplati. Objasnili mi danas u rfzo. Da nisam tehnoloski nego klasican otkaz onda nemam prava na "platu sa biroa" i onda bih odmah dobila knjizicu. Ja nisam znala za tu caku. Ja reko necu na biro necu jurim pomoc nema veze daj samo overi da prezivim sad par dana posto sam bolesna....
Sve u svemu bolje da su mi pisali klasican otkaz nego ovu zajebanciju :lol: dobro da znam za ubuduce, jjebes ti tehnoloski pa ko normalan ce da sedi kuci 6 meseci ne radi...

Back