Šta trenutno radiš XX

Па и Змај је имао жену. :lol:

Можда је жена стручна, има знање, боља од власника?
Није реткост. ;)
Jao sofka da je vidis kako radi ps krstila bi se levom rukom, prinaucena da bi mu pomagala a misli da zna sve. Jos kad slozi gadnu facu na klijente koji je po njenoj proceni smaraju da ti se prevrne zeludac...

Pa zmajeva zena ne radi sa nama, ja pricam o zeni koja radi sa svojim muzem i u sve se mesa ....

Ja bih ti savetovala isto kao i M. Tako savetujem i moju decu: ne dajibotkaz, dok ne nađeš nešto drugo. Ne mora biti ni bolje, ali da ipak imaš nešto.
Primirila sam se do daljeg, poslusala sam savete :prstic: uzela da radim ovo sto je poslao i tako sad se pravim fina.... Kad nadjem nesto onda cu da kazem cao... Do tad sljakam da barem neke pare uzmem

Znate ono kad aplicirate za posao da radite u fotosopu, pa vam onda daju da radite u exelu, a vi nemate exel jer niste ludi to da platite 900$ kad vam ne treba, pa tri sata trazite besplatnu alternitivu za exel, pa onda tutorijali sta i kako, pa vadite iz malog mozga secanje kako se bese radi u exelu sa kursa koji ste prosli za win office 1999. godine
Ne znate?
Eeee ja znam :malav:

Čuti , ustajem u 6 a pijem kafu , spavala sam večeras
naiebaćeš ko žuti mrau
Čuti , ustajem u 6 a pijem kafu , spavala sam večeras
1763418601495.png

Kupila juče mašinu za pranje sudova. Onu malu što ide u radni deo.
Baš tako, u radni deo a ne u deo gde je sudoper. Jer u taj deo , da bi stala, mora da bude niža 3 cm.
E sad će morati da se seče deo gde je sudoper, kako bi mašina stala.
Što se raduje mm takvim poslovima...otišao je sinoć na spavanje vidno nadrkan, možda ga prođe ako ga probudim sa kafom...jel rano da ga budim, pa skoro je 6 sati ?

Popila sam za smirenje lek jer mi nije dobro od nocas
Poludecu majke mi
U subotu me zove i nafiluje pricu kako njegovoj zeni smeta jer kasljem, boji se da cu ih upokojim, i kako posto nema mesta da radim tamo za kompom jer nema dovoljno kompova da ja ostanem ovu nedelju kuci a on ce mi poslati materijal za rad u nedelju.
Jos nije poslao nista
Sad ja cekam 12, posto je moje zvanicno radno vreme od 12, dajem mu sansu da do tad posalje materijal. Ako ne posalje zovem da mu se milosne majke na kulturan nacin i da zavrsavamo ovu zajebanciju. Ako posalje do 12 ok odradicu im sta treba da uzmem neke pare barem dok ne nadjem nesto. Svakako idem odatle samo je pitanje je l danas ili za nedelju dve....
U subotu i nedelju sam ponovo slala cv na sve strane.
Zvala sam sad raifaizen banku da vidim je l ima sanse da odem kod njih jer sam njih odjebala zbog ove budale, stavila me na spisak da me pozovu kad hr da zeleno svetlo, trebalo bi kaze u toku novembra da me pozovu. Companiwal sam odjebala prosle nedelje zbog ove budale, sad ne znam da l i njih da zovem da molim ako moze nesto.
Znas kad vise ne znam sta cu. Odjebah dve dobre firme zbog budale (uslovno receno dobre, aj da kazes jake, pitanje je da l su dobri za zaposlene) i sad me to nervira...
ja sam radila u cpmpaniwall 5 dana
tamo prodaješ sertifikate firmama koje redovno plaćaju porez
taj sertifikat oni mogu fa okače na zid da klijenti vide kako je to ažurna firma
uslovi jesu ok. šef stalno motiviše tipa ajmo možete vi to
toplo je i ima čak i wc (to mi je značilo jer sam izašla iz trafike gde sam se zimi mrza, leti prokuvavala, a w je bio luksuz
al brate, prodaješ maglu po mom mišljenju
msm ako ti se ukaže prilika, probaj može da se lepo zaradi

ja sam radila u cpmpaniwall 5 dana
tamo prodaješ sertifikate firmama koje redovno plaćaju porez
taj sertifikat oni mogu fa okače na zid da klijenti vide kako je to ažurna firma
uslovi jesu ok. šef stalno motiviše tipa ajmo možete vi to
toplo je i ima čak i wc (to mi je značilo jer sam izašla iz trafike gde sam se zimi mrza, leti prokuvavala, a w je bio luksuz
al brate, prodaješ maglu po mom mišljenju
msm ako ti se ukaže prilika, probaj može da se lepo zaradi
Znam da je magla, reko mi zmaj posto ga zivkaju stalno, to je glupost koju prodajes. Al mene zabole sto je to magla, mene zanima da li su radni uslovi ok...
A sto si bila samo pet dana obuke? Sto nisi nastavila?

zato što za 5 dana nisam uspela da prodam ništa :malav:
uslovi jesu ok u smislu da je toplo, udobno, kompjuteri i telefoni ne baguju
šefovi, bar za tih 5 dana su delovali ok, nisu kritički nastrojeni, već da stimulišu i da daju podršku
e sad, jeste bitno i kako se čovek postavi prema tome šta prodaje
meni je bilo izuzetno glupo da prodajem te sertifikate koji su pri tom bili po mom mipljenju skupi, oko 30 hilj

M me saveruje da ga ne odjebavam dok ne nadjem nesto, ako ne posalje sad materijal da pustim da posalje kad oce jer svakako mi ide radno vreme i ugovor aktivan pa u fazonu ko ga jjebe mora da plati na kraju. Ako ga sad odjebem prekidam ugovor necu dobiti ni dinara onda a nisam jos nasla nista.
Ja vise ne znam sta da radim, imam neodoljivu zelju da sve oteram u ****** a moram da se pravim fina...
Oterati u majcinu ili cutati dok ne nadjem nesto...odluke odluke....

Dobro ti je m rekao... I ja ga ne bih odhebala na prvu, sačekaj malo da se uhodate. Ako i tada ne ide, beži.

Imam ja ovog jednog genija što mu treniram konje za prodaju već godinama. I uvek ista priča, on proba, sjebe konja, onda Regina ajde pomaži hteo konj da me ubije
:lol:

Ja dođem, namestim konja, on proda, svi srećni i zadovoljni.
Zašto jo uvek sarađujem sa njim iako je indijanac? Zato što se vreme između njegvog eksperimentisanja i zvanja mene značajno smanjilo. Sad proba, vidi ne ide i odmah me zove. Za ove neke konje nije ni probao da radi sa njima, pastuvi su i mnogo su veliki :mrgreen:

Back