Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://vm.tiktok.com/ZGem3GVjM/
Suze od smijeha. Nije covjek normalan.
Prdili smo skupa 😂😂😂
Стварно, није нормалан.
Увек ми је код њега нешто сметало, никад нисам умела да објасним шта...сад знам, човек је пањина сирова.

Стварно, није нормалан.
Увек ми је код њега нешто сметало, никад нисам умела да објасним шта...сад знам, човек је пањина сирова.
Negde sam pročitala da se neko pita zar on nema nekog pravog prijatelja koji će mu reći da prestane više da se blamira.
Umesto da bude džentlmen, za kakvog se izdavao sve ove godine, on klošar najveći.
Ovo što on radi u vezi tog razvoda prevazilazi sve granice.
I ne, ne pratim, i ne zanima me, ali je nemoguće izbeći, jer iskače i iz frižidera.

Negde sam pročitala da se neko pita zar on nema nekog pravog prijatelja koji će mu reći da prestane više da se blamira.
Umesto da bude džentlmen, za kakvog se izdavao sve ove godine, on klošar najveći.
Ovo što on radi u vezi tog razvoda prevazilazi sve granice.
I ne, ne pratim, i ne zanima me, ali je nemoguće izbeći, jer iskače i iz frižidera.
Мало су новине, човек се бави и мрежама, буквално не можеш да га избегнеш :roll:

Au brate ovaj nas jjebe pa ne vadi

Screenshot_20240409_211328_Chrome.jpg

Samo nam je on falio :roll:
Ja sam mislila prvo da je fora, lazna vest, onda guglam i stvarno je izjavio ovu glupost
Jer ono sto nam treba je samo jos luji i kompletirali smo se!
Nema veze sto su cene 100%vece a plate iste, nema veze sto nam gradjevinska mafija vlada, nema veze sto nemamo doktore, samo luji nam je potreban!
Ustagajebem

Ja sam mislila prvo da je fora, lazna vest, onda guglam i stvarno je izjavio ovu glupost
Jer ono sto nam treba je samo jos luji i kompletirali smo se!
Nema veze sto su cene 100%vece a plate iste, nema veze sto nam gradjevinska mafija vlada, nema veze sto nemamo doktore, samo luji nam je potreban!
Ustagajebem
Извини, али мени чика Луј заиста недостаје. Досадило ми је да јурцам по белосвеЦким метрополама да купим његову најновију торбицу.

Istražujem fruškogorski maraton na koji ide moja ćerka.
Da li je moguće da se plaća kotizacija a ceo sajt u sponzorima . Pa majke im ga...ja sam išla na prva četiri kao dete i nikad niko nije tražio pare. Čemu to, da ljudi plate da šetaju po šumi ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back