Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
one su loode.:rotf: sad listam temu o sudoperama. neke kupile bozemeprosti sudopere od po 20 hiljada, jedna cak 27 hiljada i quqaju te im izgrebana, te ostaju fleke, te vaka, te naka.

ja se izvinjavam ako je neka nasa tamo pa se nadje prozvanom, ali meni ono nije normalno...vide kapljicu na sudoper i odma histerija. pa cemu sudopera sluzi, nego pranju sudova i gomilanju istih kad se za pranje enma vremena. :huh:

shvatam koliko ja nemam problema u stvari. :rotf:

one su loode.:rotf: sad listam temu o sudoperama. neke kupile bozemeprosti sudopere od po 20 hiljada, jedna cak 27 hiljada i quqaju te im izgrebana, te ostaju fleke, te vaka, te naka.

ja se izvinjavam ako je neka nasa tamo pa se nadje prozvanom, ali meni ono nije normalno...vide kapljicu na sudoper i doma histerija. pa cemu sudopera sluzi, nego pranju sudova i gomilanju istih kad se za pranje enma vremena. :huh:

Očigledno ne znaš za " našu" wc šolju od 1000€ :mrgreen:

Dobro jutro. Nisam ni spavala. Oko 03h uključila mašinu, valjda je prošlo to crveno slovo. Izbadila veš i složila kao spava mi se nemam kad da ga širim. Džaba. Malopre raširila, ne mogu ni da ležim kad nema ni teorije o snu. Smućkala kafu pa ću posle do prodavnice dok ne upeče.

ja se izvinjavam ako je neka nasa tamo pa se nadje prozvanom, ali meni ono nije normalno...vide kapljicu na sudoper i odma histerija. pa cemu sudopera sluzi, nego pranju sudova i gomilanju istih kad se za pranje enma vremena. :huh:

Ali na bilo koju temu koja te zanima, naci ces diskusiju.
Citala sam i ja tu o sudoperama i odvratile su me od granitnih:lol:
Vlasnik ovog stana je stukao vise hiljada evra u kuhinjici. I ja mu serpom cuknem medijapan al nije bas na vidnom mjestu i srecom i njegova zena je cuknula 3x vise na vidnom, pa mi lakse. Ugradio je neku bas skupu sudoperu, to po njegovim rijecima. Ne mogu na njoj nigdje da nadjem proizvodjaca. Sjajna je jer je duboka, ona od dvadesetak cm. Ali ja sam joj odlijepila ojacanje sa donje strane. I to cu morati da prijavim kao havariju:/ Bes ti te skupe stvari koje ne smijes da gledas a ne koristis.

Dobro jutro. Nisam ni spavala. Oko 03h uključila mašinu, valjda je prošlo to crveno slovo. Izbadila veš i složila kao spava mi se nemam kad da ga širim. Džaba. Malopre raširila, ne mogu ni da ležim kad nema ni teorije o snu. Smućkala kafu pa ću posle do prodavnice dok ne upeče.
A koliko te dugo drzi budnom? Ako ne mozes tokom noci, da li ces moci zdravo da odspavas vise sati vezano tokom dana?

Ali na bilo koju temu koja te zanima, naci ces diskusiju.
Citala sam i ja tu o sudoperama i odvratile su me od granitnih:lol:
Vlasnik ovog stana je stukao vise hiljada evra u kuhinjici. I ja mu serpom cuknem medijapan al nije bas na vidnom mjestu i srecom i njegova zena je cuknula 3x vise na vidnom, pa mi lakse. Ugradio je neku bas skupu sudoperu, to po njegovim rijecima. Ne mogu na njoj nigdje da nadjem proizvodjaca. Sjajna je jer je duboka, ona od dvadesetak cm. Ali ja sam joj odlijepila ojacanje sa donje strane. I to cu morati da prijavim kao havariju:/ Bes ti te skupe stvari koje ne smijes da gledas a ne koristis.
Хаха... Па да.
Упознала другарица нашег типа који живи у иностранству. Огроман стан у стаклу, поглед на море. У гаражи одржава одређену температуру због коже која је у колима а која иначе ретко вози.
У стану све дизајнерски намештај који кошта Бога оца.
Позвао је код њега, отишла на неколико дана.
Она се истуширала, умотана у пешкир да седне у дневној, он врисне да мокра не седа на ту кожу.
После доручка она као да помогне, ставља судове на радну плочу у кухињи (острво), он се хвата за главу. Ту се ништа не ставља.
Пита она њега- а да купиш ти јефтинију кухињу коју можеш да користиш :lol:
Врхунац је био када је рекла да иде да пере косу а он је замолио да чучне док је испира да не би и горе квасила плочице :lol:
Једва је дочекала да оде кући.
Ја сумњам да је то уопште његово када тако стрепи као да је туђе.

Хаха... Па да.
Упознала другарица нашег типа који живи у иностранству. Огроман стан у стаклу, поглед на море. У гаражи одржава одређену температуру због коже која је у колима а која иначе ретко вози.
У стану све дизајнерски намештај који кошта Бога оца.
Позвао је код њега, отишла на неколико дана.
Она се истуширала, умотана у пешкир да седне у дневној, он врисне да мокра не седа на ту кожу.
После доручка она као да помогне, ставља судове на радну плочу у кухињи (острво), он се хвата за главу. Ту се ништа не ставља.
Пита она њега- а да купиш ти јефтинију кухињу коју можеш да користиш :lol:
Врхунац је био када је рекла да иде да пере косу а он је замолио да чучне док је испира да не би и горе квасила плочице :lol:
Једва је дочекала да оде кући.
Ја сумњам да је то уопште његово када тако стрепи као да је туђе.
Kako ljudi mogu sebi da upropaste život kad robuju stvarima i žive za publiku to je nevjerovatno. To sve služi da impresionira nekoga a ne da on uživa u tome.

Ne bih mogla tako da zivim. Niti sa takvim covjekom. Jedva sam se i na ovog mog navikla. Koliko je brisao monitor, oni stari dok su bili, namjerno sam mu pred njim prstima brzinski sklanjala prasinu koliko me izludjivao.
Ali ne znas sve te stvari. Moras ili dobro da se raspitas ili da imas iskustva sa tim. A sad je vrijeme reklamiranja i ne moze ni da vjerujes necemu ako ne znas covjeka. Evo samo mi iskace goca trzan i to kako nema celulit.
Tako sam naisla na tekst o mermernim plocama za kuhinju. Savrsene su. I kaze jako dekorativne. E sad. Mermer je izmijenjen krecnjak, to je porozan kamen. On je osjetljiv na kisjeline, ako vidis sarene a muzgave ulaze u zgradama znas da je mermer koji su sprzili ribanjem. I usput pisu kako mora redovno da se stiti necim i da ne smije da se na njega stavlja limun, sirce i slicno. Izbjegavati vino, cveklu, kafu ostaju fleke. I nize sta sve ne smije. Taj tip mozda ima mermerne ploce.
Ove granitne sudopere sto zlozi pomenu. Ako je vjerovati zenama, one svijetle brzo pozute i ostaju fleke od vina i cvekle.
A sve to bas mnogo kosta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back