- Poruka
- 29.459
Možda spava na francuskom ležaju. Ja ujutru zategnem čaršaf, protresem mužev jastuk, jer svoj nemam, raširim ono čime
se pokrivamo, i preko toga prebacim prekrivač. Tako isto i deca svoje krevete.
tako i ja zagladim malo i cao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda spava na francuskom ležaju. Ja ujutru zategnem čaršaf, protresem mužev jastuk, jer svoj nemam, raširim ono čime
se pokrivamo, i preko toga prebacim prekrivač. Tako isto i deca svoje krevete.
I ja spavam na francuskom, ne zatežem da bude ko pračka ali bar koliko toliko zategnem da liči na namešteno![]()

Zna li se ime kućne pomoćnice?![]()
, nista od toga nema. 
Hajde ponovo pročitaj šta sam te pitalapa kad budem imala kucnu pomocnicu imacu i tus kabinu i zavese i moda neko tepihce...ovako dok je moje dve rucice, ne bas mnogo vredne kad su kucni poslovi u pitanju, nista od toga nema.
![]()

Ja imam čaršaf sa gumom, tako da je uvek podvučen.pa zagladim malo, ali ne podvlacim carsav ko u hotelu, samo prebacim, a carsav visi sa strane kreveta. ono cime se pokrijem prebacim preko carsava, protresem jastuk i stavim prekrivac.
ljudi neki zategnu carsav i podvuku pod dusek, ja daleko bilo to da uradim.![]()
Vuče mi na nju ribanje na koljenima.Jedna je daca!
Moze recept?Морам да вам кажем. Направила сам мазалицу од препране свињске масти и рузмарина. Генијална је за кожу.
Чак и за лице. Чекам да се стегне, па да је растопим, процедим и сипам у теглице.
Morala sam da pogledam kad si se registrovala kad to ne znašKo je Daca?

Може, оћеш у пп да не гушим?Moze recept?
Ruzmarina imam koliko hoces,ne znam sta cu s njim.
Ja sam kupila one čaršave da lastišom da bi mogla lepo da zategnem i da mi se u toku noći ne pomeri na drugi kraj kreveta. Najviše zbog toga.pa zagladim malo, ali ne podvlacim carsav ko u hotelu, samo prebacim, a carsav visi sa strane kreveta. ono cime se pokrijem prebacim preko carsava, protresem jastuk i stavim prekrivac.
ljudi neki zategnu carsav i podvuku pod dusek, ja daleko bilo to da uradim.![]()
MozeМоже, оћеш у пп да не гушим?
Серију.film ili seriju?
Већ кренула да ти дам љутка због бившег, али сам ти дала срце јер си жена змајJa sad sela. Dosĺa iz nocne. Isla do banke, kupila bajs (jer mi je bivsi muz i to uzeo pre neki dsn), otisla na crossfit trening, riknula, al lepo, i s decom se vozala bqjsevima sat i po, uzeli veceru i sad otpadamo![]()

Neće, oće da svi znamo, a ne samo ona da bude mlada i bez bora.Може, оћеш у пп да не гушим?

Написала већ. Дотворим тему?Neće, oće da svi znamo, a ne samo ona da bude mlada i bez bora.![]()
Može!Написала већ. Дотворим тему?![]()
А де то?Može!
Kozmetika iz kućne radinosti. Kul!
Pa ovde, ja mislim. Imaš ti neku ideju?А де то?
Хе хе, па ја мислила има негде козметика, може овде онда.Pa ovde, ja mislim. Imaš ti neku ideju?
Hajde ponovo pročitaj šta sam te pitala![]()