Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja spavam na francuskom, ne zatežem da bude ko pračka ali bar koliko toliko zategnem da liči na namešteno :)

pa zagladim malo, ali ne podvlacim carsav ko u hotelu, samo prebacim, a carsav visi sa strane kreveta. ono cime se pokrijem prebacim preko carsava, protresem jastuk i stavim prekrivac.

ljudi neki zategnu carsav i podvuku pod dusek, ja daleko bilo to da uradim. :zkez:

Namerem ja tako u kafic izjutra a njesam bogami da vam kazem to ocekiva'!
Kad ono onaj isti konobar sto mi je dao rakiju za zub da prodje ma zub prodje ali bi malo mi casica jedna, te reknem ja njemu imate li kafe, ima kaze on, a ima te li turske, ima odgovori mi on, a nemate espreso ima i espreso kaze mi tako ti svega on, e tu ga ja cekao ga. A znate li koja je kafa jaca velin ja da se razbudim njesam oka sklopia, kaze on ne zna te se konstutuje sa kolegom, ja rekknem el ti druze sto odje radis ti ne znas koja je kafa jaca tako bi sigurno i vino merio sa rakijom, kaze mi evo sad ce napraviti kafu te da on proba koja je kafa najjaca e ludoga li konobara a sto on da proba a ne ja reknem kolezi njegovu, kolega potvrdnu, te se napih kave jer njesam kuci stiga i silno sam zuria, al nije men do kave vec do vina, i tako ja njemu kazem, ne valja ti sud aj ako mores da se kladimo u litru cega da ne mores da pogodis sto je jace il vino il rakija, da skratim ti druze pricu, napih konobara i sam ti isvojih 500 din jer kolega njegov bi ljut sto hocu za dz vino talo ti svega da mi tih dinara vise i ja za tih 500 din uzeh litru vina tacno onu koju je pjani gonobar pogadjao
I svi sreci i sve zadovoljni i pravo da ti reknem a mora da bude i puna i kapa a i ojha!!!😠😅😄😃

Морам да вам кажем. Направила сам мазалицу од препране свињске масти и рузмарина. Генијална је за кожу.
Чак и за лице. Чекам да се стегне, па да је растопим, процедим и сипам у теглице.
Moze recept?🙂
Ruzmarina imam koliko hoces,ne znam sta cu s njim.

pa zagladim malo, ali ne podvlacim carsav ko u hotelu, samo prebacim, a carsav visi sa strane kreveta. ono cime se pokrijem prebacim preko carsava, protresem jastuk i stavim prekrivac.

ljudi neki zategnu carsav i podvuku pod dusek, ja daleko bilo to da uradim. :zkez:
Ja sam kupila one čaršave da lastišom da bi mogla lepo da zategnem i da mi se u toku noći ne pomeri na drugi kraj kreveta. Najviše zbog toga.

Ja sad sela. Dosĺa iz nocne. Isla do banke, kupila bajs (jer mi je bivsi muz i to uzeo pre neki dsn), otisla na crossfit trening, riknula, al lepo, i s decom se vozala bqjsevima sat i po, uzeli veceru i sad otpadamo 😊
Већ кренула да ти дам љутка због бившег, али сам ти дала срце јер си жена змај :heart:

Oprala kosu, namazala lice nekim balea uljem u ampulici, jer se toliko ljušti da to nije normalno. Dlanovi su mi se za 3 dana potpuno ogulili, sad čelo nos i brada kao da sam namerno nečim mazala da se menja koža. Strasno. Od čega je to sad ne znam. Samo mažem fa se ne napravi neki haos.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back