Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
previse je to svedeno za lidijuOvo ko za Lidiju Vukicevic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
previse je to svedeno za lidijuOvo ko za Lidiju Vukicevic
Pun nam studio njihovih flasaJa se razmisljam da narucim sokolovu rakiju za bozic, ima na amazonu.
I cak sam skuvala pilecu supu danas, da izlecim muza kad nemam rakiju da ga namazem![]()
Spakuj par komadaPun nam studio njihovih flasa
Dodji dam ti koju oces
Mi im radimo fotke godinama
Svi ih hvale, ne pijem pa ne znam ali cujem samo pohvale
oćeš reći da troja i ja smo ćurani za estetiku, aOvo ko za Lidiju Vukicevic
to i radim, ali mi krivo sto moramo biti takvi![]()
Kad kreneš samo od jezika, svaki austijanac te ispravi, dobronamjerno, naš samo čeka da se naruga, kao da je sam Gete. Čudni smo, malo je čudnijih od nas.Mi smo stoka od naroda, gde god bili ja sam to uvek tvrdila. Ima nas radnih i vrednih, ali nekako kada uspemo u nečemu ponašamo se kao da će neko to da nam ukrade. Možda to vuče i korene iz našeg kolektivnog nesvesnog, svi mogući i nemogući ratovi su pretutnjali preko nas. Kao nacija smo nepoverljivi i čim neko nov dodje (makar to bio i neko sa naših prostora) odmah se pitamo u čemu je kvaka.
Sa druge stane itekako smo spremni da pomognemo i možemo da budemo složni ako imamo zajedničkog "neprijatelja".
Tu delim Bambino mišljenje, nisu oni loši, nego će im trebati vremena da te prihvate.
A za tu nemicu me ne čudi, ja sam sa njima najbolja iskustva imala kada mi je neka pomoć bila potrebna. I sa slovencima iako važe za gmazove veće od nas.