Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Borim se s vrucinom na svoj nacin 😃
20210621_132934.jpg

promenili mi se danasnji planovi u poslednjem trenutku. moracu da preskocim trening i idem na neko druzenje. to je zapravo lepo, ali imam trku u subotu i lepo sam isplanirala sta cu koji dan da radim i sad mi se to poremetilo. streber i okp manijak u meni vriste :lol:

citam sad nesto na onom roz eforumu i nabasam na temu o kucnim pomocnicama i pod sokom sam prvo da im kucne pomocnice menjaju posteljinu (ne svakodnevne, engo im dodju jednom nedeljno ili jendom u dve nedelje). msm, jedino ako ne traze potpuno zategnuto da bude, a mene to mrzi, ja samo bacim carsav na krevet nista ne zatezem. a krevet u sustini i ne namestam, jer nema potrebe bacim prekrivac i to je to.

drugo kakvo bre ribanje poda na kolenima? :eek: to ni moja baba nije radila. usisa uzme neku krpetinu baci na pod i nogom stane na krpu i brise. :lol: tepihe su keva i baba iznosile na zicu pa ih istresu s vremena na vreme. ja sam se modernizovala, prebrisem mopom i cao, a tepih nigde nemam, cak ni prostirku u kupatilu. ja cak ne mogu ni da zamislim kako to ribas parket?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back