Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa slikala sma skoro radni sto koji sam skucala od ivar borove police i adils nogu. a kao nosac monitora sma stavila variera kuhinjsku policu umetak. imam jos jednu plocu tjah, koju sam predvidela za nosac monitora, ali mi je variera bas dekorativna i daje mi vazdusast izgled, a to sam htela.

pa slikala sma i albert policu za kupatilo koju sma prepravila prema svojim potrebama (jos jedna prednost drveta). konacno je sve stalo na jedno mesto i kutija za ves i peskiri i tolet papir. posto mi se bas ne buse plocice.

nisma stolicicu kojoj sma napravila sediste tjah zamenila propalo.

uglavnom sve metal drvo.

kad sam kod plocica, u srbiji nije bas pametno da s euradi kupatilo gde su plocice samo na podu i oko kade i lavaboa, a ostalo zidovi, kao sto rade u inostranstvu. citah da je u kanadi npr. potpuno drugaciji tip gradnje, nego ovde. kod nas je najpametnije plocice od poda do plafona. a ja to mrzim, jer mi s ene mili da busim po plocicama i kad nesto hocu da promenim ostaju krateri.
Moraš sve na jedno mjesto fa staviš. Magijine kreacije od drveta da se zove album.

Verujem da jeste
M je kuhinju platio 503.000..bez kuhinjskih elemenata..nasle smo racun..kombinacija tamnog stakla i braon frontova..inace je takav stil forsirao oduvek i ti je jedna od stvari koja nas je razdvojila, jer ja volim da stvari budu meni u funkciji, a ne da moram da ih opsluzujem
Ово је нешто много папреније. Њему су само јастучићи на софи по 700 е.
Џаба му све када не користи. Седи на једној столици у трпезарији а намештај за украс :rotf:

Verujem da jeste
M je kuhinju platio 503.000..bez kuhinjskih elemenata..nasle smo racun..kombinacija tamnog stakla i braon frontova..inace je takav stil forsirao oduvek i ti je jedna od stvari koja nas je razdvojila, jer ja volim da stvari budu meni u funkciji, a ne da moram da ih opsluzujem
da budem iskren meni ovo deluje premnogo nepotrebno.
ja sam imao namestaj od punog drveta, rucni duborez, u prodavnici svaki komad pojedinacno bi kostao preko 1.500€
jedva sam ga se otarasio i dao ga bukvalno za sicu jer vise nisam mogao da ga gledam..zeleo sam da promenim izgled sobe i taj namestaj mi je bio visak.

pitanje je koliko je potrebnio davati velike pare za nesto sta posle neces znati sta da radis sa tim..ja sam bukvalno dosao u situaciju daj sta das samo ga nosi jer me je tih nekoliko komada namestaja blokirao u nameri promene izgleda sobe.

slazem se da je bolje uzeti puno drvo a ne ivericu i tako i ja radim i sad, ali ne treba preterivati i uzimati neke ultra skupe elemente.

20210622_110954.jpg

da budem iskren meni ovo deluje premnogo nepotrebno.
ja sam imao namestaj od punog drveta, rucni duborez, u prodavnici svaki komad pojedinacno bi kostao preko 1.500€
jedva sam ga se otarasio i dao ga bukvalno za sicu jer vise nisam mogao da ga gledam..zeleo sam da promenim izgled sobe i taj namestaj mi je bio visak.

pitanje je koliko je potrebnio davati velike pare za nesto sta posle neces znati sta da radis sa tim..ja sam bukvalno dosao u situaciju daj sta das samo ga nosi jer me je tih nekoliko komada namestaja blokirao u nameri promene izgleda sobe.

slazem se da je bolje uzeti puno drvo a ne ivericu i tako i ja radim i sad, ali ne treba preterivati i uzimati neke ultra skupe elemente.

posle trpis nesto samo zato sto je placeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back