Nora Barnacle
Domaćin
- Poruka
- 4.132
Dobro da luciussa više nema na vidiku. Mene je jednom izvrijeđao zato što čitam Džona Lekarea.
Priznaj da ti bar malkice nedostaje. Meni da

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro da luciussa više nema na vidiku. Mene je jednom izvrijeđao zato što čitam Džona Lekarea.
Priznaj da ti bar malkice nedostaje. Meni daPa neka Džojs opet bude "izvikani pisac".
Pa naravno, meni nedostaje svako sposoban i voljan da provocira diskusiju. A on je to radio, čak i nesvjesno.
Nema ga nekoliko meseci, mogu misliti šta je sve pročitao za to vreme!
Nego, da provociram ja (naravno, ni blizu Lusijeve lucidnosti): čitala bih Kucija, pa ne znam šta je najbolji izbor. Sramota mi se čini ok. Znaš li nešto o tome?
Sigurna sam da mu provokacije nisu bile namera. Čovek je jednostavno takav.Pa naravno, meni nedostaje svako sposoban i voljan da provocira diskusiju. A on je to radio, čak i nesvjesno.
Nego, da provociram ja (naravno, ni blizu Lusijeve lucidnosti): čitala bih Kucija, pa ne znam šta je najbolji izbor. Sramota mi se čini ok. Znaš li nešto o tome?
PS. Meni je Luci bio dosadan, a istovremeno mi ga je bilo i zao.
Nego, kad smo kod tračeva, šta kažete na ekipu koja je otišla na sajam knjiga u Solun da predstavlja Srbiju? (Bajac, Basara, Vida Ognjenović, Goran Petrović, Srbljanovićka, Predrag Marković...)?
Naravno, nema potrebe govoriti koje "velikane naše književnosti predstavljaju grčkoj publici", kao i to da pastirske literature ima u izobilju.
Hvala ti na trudu. Eto, pročitah nešto o MM. Verujem da bi ovaj čovek mogao fino da piše, ima par dobrih mesta, ali ovo mi je njanjavo u stilu Bobićkinog Dnevnika srpske domaćice. Ironični deo tebe mi se od svega navedenog najviše dopada.
Ali koristi zagradeZbog toga mora da ti bude dopadljiviji
![]()
Meni za ljubav?![]()
Da, Arsenijević je bio turistički vodič u Grčkoj, zašto da ne ide i kao pisac.
Za Pištala i Albaharija treba kinta da se plati da dođu iz Amerike/Kanade.
Ne doživljavam ja književnost kao timski sport, pa da se pitamo ko treba da bude u reprezentaciji. Pravo pitanje je da li uopšte imamo savremenu književnost koju vrijedi predstavljati u svijetu. Ili oni opet valjaju strancima Andrića i Pavića?
Meni su Petrovic i Vida skroz na mestu. Basara djene-djene. Mislim, moglo je da bude mnogo gore. Ovom timu nista ne fali.![]()
Ne znam, Noro, ali mislim da ako neko zeli da zivi od pisanja u ovoj zemlji, mora da pristane na neke unizavajuce kompromise, da se negde komercijalizuje i sl.