krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
(Uostalom nije ni važno, pisci se na tim događanjima samo alkoholišu i tračaraju, tako da je sasvim svejedno)
A šta rade studenti na xxxijadama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(Uostalom nije ni važno, pisci se na tim događanjima samo alkoholišu i tračaraju, tako da je sasvim svejedno)
Alkoholisu i seksajuA šta rade studenti na xxxijadama?
A šta rade studenti na xxxijadama?
Posećuju izvorišta lekovite vode i arheološka nalazišta iz kasnog paleolita, ja videla rođenim očima.
Taman da ispari alkohol iz njih da uvece mogu da nastave da se alkoholisu, a kojima se posreci, i da se seksaju![]()
Posećuju izvorišta lekovite vode i arheološka nalazišta iz kasnog paleolita, ja videla rođenim očima.
Da, to ovi što pođu bez džeparca.![]()
Što bi rekli u jednoj američkoj seriji: There's time and place for everything, and that's college!
Ne znam, videla sam samo jednom. Vrlo moguće da si u pravu (i da rasteš u nadžak razrednu).![]()
O, ne, ja cu s njima da se alkoholisem. Necu da se seksam, jer zbog toga mogu u zatvor.![]()
Pa, bre, mnogo si mi ambiciozna. Sama da vodiš ceo autobus? A kamo nastavnik fizičkog? Ili opštetehničkog, još bolje!
Ma ko kaže da pisci na sajmovima samo piju i ostalo.
Evo, jedan prvorazredni događaj nacionalne kulture: http://knjizevnost.org/vijesti/4510-petkana-na-grkom-jeziku
Što se kaže, nenadyebivo.
Istini za volju, treba reći da je ovo, koliko se iz vijesti vidi, urađeno samo u aranžmanu izdavača. Država nije učestvovala.
Jasno je da nije učestvovala, naročito po predgovoru.
- A bad business! A bad business!
Mr Dedalus repeated:
- A priest-ridden Godforsaken race!
Džojs, Portret umetnika u mladosti, prvo poglavlje
Edit: Zamislila sam se na kratko u ulozi nekog bednog piskarala te grčke izdavačke kuće, koje treba da napiše kratko objašenjenje o autoru predgovora. Kud će, gde će, nego na Vikipediju. Opet moram u spojler:
Новембра 1991. године Амфилохије је епском песмом „Мојковачка битка“ извођеном уз гусле храбрио резервисте подгоричке бригаде „Вељко Влаховић“ на дубровачком ратишту. Амфилохије је на Петровдан 1991. године у цетињском манастиру примио Жељка Ражнатовића Аркана и његову паравојну формацију „Тигрови“.Радовић веома оштро критикује постојање Црногорске православне цркве, коју назива, „злоћудном израслином“, „некрофилском“, „безбожничком“. У говору који је одржао касније, рекао је између осталог и: „Ко сруши тај храм, Бог га срушио – и њега и његово потомство, и часни крст му судио.“ У писму црногорском премијеру Игору Лукшићу, написао је да ће ако буду рушене цркве, бити рушене и џамије и да ће доћи до крвопролића.
Ima i onaj deo o LGBT pitanjima, al' to nije prikladno.
Pa eto, formalno nije učestvovala država.
A, inače, slažem sa svim što si napisala/prepisala.
Znaš li za ovo:
Alfred Hitchcock is a man who frightens others by creating horror on the cinematic screens. But here is a real life scene that had him frightened. It was a priest talking to a young boy, with his hands on the young boy’s shoulders. The horror movie maker was driving a car through Switzerland when he noticed the priest and the young boy. He twitchingly commented: “that is the most frightening sight I have ever seen.” Hitchcock craned his neck out of the car window and shouted: “Run little boy! Run for your life!”
Eto, a da si bliže, dala bih ti moju, koja nikako da stigne na red. Čekam arvenin komentar. Nadam se da nema vampira .![]()
Da nema neko kući Novakovićkinu knjigu Johann’s 501?
Ako ima neko takav, imao bih jednu molbu.