krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Počela sam Saramaga, Smrt i njeni hirovi. Kao i u Slepilu, kilometarske rečenice, koje iako jake, umeju da smaraju. Već strahujem da neću stići da pročitam do 20. za Čitalački klub.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvuči mi interesantno, s tim što se na sve načine trudim da izbegavam knjige o tim našim sukobima. Koliko toga, zapravo, ima?
Počela sam Saramaga, Smrt i njeni hirovi. Kao i u Slepilu, kilometarske rečenice, koje iako jake, umeju da smaraju. Već strahujem da neću stići da pročitam do 20. za Čitalački klub.![]()
Ne znam, meni se The Box dopao. I lepo je roman Lamar opisala.
Ima par dobrih delova u romanu, istina o ovom nasem svetu koji nas okruzuje, koje je vredno procitati.
Aahaa, mi 20. treba da završimo, a ne da počenemo? Jao, dobila bih neopravdani.
![]()
Špijuni su među nama. Nemoj da si počela pre.
P. S.
Jasno je valjda da 20. počinjemo da komentarišemo?
![]()
Mogla bih reci da osim u par navrata toga i nema, ali se povremeno provuce ta tema.Zvuči mi interesantno, s tim što se na sve načine trudim da izbegavam knjige o tim našim sukobima. Koliko toga, zapravo, ima?
Privatni zivot drveca – Alehandro Sambra, Geopoetika, 90 str, 6/10
Da je bila duza, sigurno bih je ostavila.
Ovako sam je procitala, ali vec sutra cu je zaboraviti.
Ili mozda... vec veceras
Nije zanimljiva, nije dosadna… ali nekako bledunjava i neubedljiva.
Jedino mi se dopala ta toplina u odnosu izmedju devojcice i ocuha.
Počela sam Saramaga, Smrt i njeni hirovi. Kao i u Slepilu, kilometarske rečenice, koje iako jake, umeju da smaraju. Već strahujem da neću stići da pročitam do 20. za Čitalački klub.![]()
prva polovina knjige je zamorna donekle, drugu ćeš progutati u jednom danu, savršena je
Inače, ja sam je za 5-6 dana pročitao, koliko se sećam![]()
Pročitao stotinak stranica Lolite i ne znam kako sebe da nateram da je dovršim jer nemam običaj da prekidam čitanje knjiga...