.apsolut
Ističe se
- Poruka
- 2.848
Uzeh malopre Bena.A jutros sam rekla sebi da neću više ništa iz biblioteke. Koji sam ja karakter.
![]()
Pa dokle to radi biblioteka?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzeh malopre Bena.A jutros sam rekla sebi da neću više ništa iz biblioteke. Koji sam ja karakter.
![]()

Meni se sestra uvek smeje i to joj je glavna fora kad joj dođe društvo
kaže evo ovaj moj brat umesto da kupuje neke košulje da troši pare na (kako ona kaže) "neke konkretne stvari" on kupuje knjige![]()
al meni nema ništa slađe nego kad uđem u knjižaru i onako pošteno opipam neotvorenu knjigu pa je još kupim aiiih![]()
![]()
Opet, I tripple dog dare you:
(Zato što sam i sama kukala i proklinjala one koji su to izmislili i planirala da osnujem stranku za očuvanje štampane knjige. A onda, jednog dana...)

al zar to ne napreže oči još više..kao zračenje il šta ti ja znam![]()

Upravo suprotno. Najmanje 30% više sam čitala sa readerom. A onda sam ga zaboravila i sad moram da čekam...
Sve znam šta pričaš i skroz te razumem (kažem ti, do osnivanja stranke sam došla, skoro. Osmislila sve transparente!).
Pa dokle to radi biblioteka?![]()

a aj mi pliz pojasni na kom principu osvetljenja radi? ili bilo šta oko tehničkih karakteristika ako te ne mrzi![]()
), jer nisam sigurna da u prodavnicama možeš odmah da uvidiš koliko je razlika drastična.Uh, nešto ću sigurno da lupim jer sam potpuni idiot kad je u pitanju tehnologija. Mislim da se to kaže e ink ekran kome je prvenstvana svrha da dugotrajno čitanje učini što udobnijim i za oči. Sve što bih rekla preko ovoga, bilo bi iz domena mog pojmanja "malih ljudi" (istih ko oni iz radija, samo sićušniji) koji nešto unutra petljaju ... otkud znam![]()
Ja sam svoj dobila, pa nisam imala potrebe da se detaljno raspitujem u čemu je fora. Objašnjavali su mi nešto, ali meni sve to zvuči ko ofsajd (tj. kakopobogujatomogudarazumem).
U suštini, radi se o ovome: zamisli svoje omiljeno mesto za čitanje, na koje ti svetlost u svakom momentu pada nekako idelano (zagasito, a taman dovoljno) i nikad ti ne dođe onaj efekat sumraka (ako si vozač, onda ćeš ovo baš dobro azumeti) ili blještavosti od koje ti se puno trepće. I ne menjaju ti se uglovi u zavisnosti od toga kako si otvorio stranu. Imam solidnu dioptriju i sa e readerom se mnogo sporije umaram. Ne znam kako bi efekte opisao neko ko dobro vidi, ali znam da je i njima lakše. A šta je tu žiža, fokus, žute mrlje, štapići, elektroni, silicijum...nit' znam, nit' se usuđujem da shvatim.
Idealno bi bilo da ti neko pozajmi na dan - dva (ali ne tablet, nego baš e reader - ja bih, ali kad mi se vrati kući), jer nisam sigurna da u prodavnicama možeš odmah da uvidiš koliko je razlika drastična.

pa po meni to je dobra fora kad ideš na more ili negde na putovanje..ne mogu reći da neću kupiti ali ipak mi prioritet ostaje pravljenje sopstvene biblioteke![]()
![]()
ali da se ima ne može da škodi![]()
ima da radi! 
pa po meni to je dobra fora kad ideš na more ili negde na putovanje..ne mogu reći da neću kupiti ali ipak mi prioritet ostaje pravljenje sopstvene biblioteke![]()
![]()
ali da se ima ne može da škodi![]()
.Pretvoriš li se u Lusijaima da radi!
![]()
jedan je Dadi

Ili kupiš taj e-čitač, i staviš ga na policu, onako prazna polica, samo jedan elektronski uređaj veličine osrednje knjige, i kažeš: "Ja sam ponosni vlasnik 15.000 knjiga".

Molim vas da me neko prosvetli na temu pisanja Mirjane Novaković.
Na nekoliko različitih mesta (ne baš mnogo autoritativnih) nađoh izjave da je ona naš najbolji živi ženski pisac. Nikad ništa njeno čitala nisam, ali mi je ova izjava malo ...'nako.![]()
Molim vas da me neko prosvetli na temu pisanja Mirjane Novaković.
Na nekoliko različitih mesta (ne baš mnogo autoritativnih) nađoh izjave da je ona naš najbolji živi ženski pisac. Nikad ništa njeno čitala nisam, ali mi je ova izjava malo ...'nako.![]()

Vise mi se dopadaju njegova ranija dela, meni je jak, zanimljiv, cenim ga kao pisca.kakav je basara?

Ima gdja Novakovic jos jedan roman (Johanns 501), i mislim da je i taj fantastika. Ima nasih dobrih pisaca i spisateljica, samo je scena poplavljena raznim polupismenim polusvetom koji se izdaje za pisce i spisateljice![]()

Ali, čitljivo je, ima žena stila.