.apsolut
Ističe se
- Poruka
- 2.848
Ostavio Stepskog Vuka, iz trećeg pokušaja nema šanse da je pročitam. Možda da probam za nekih 10ak godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavio Stepskog Vuka, iz trećeg pokušaja nema šanse da je pročitam. Možda da probam za nekih 10ak godina.
Jesi ti toliko mlad da ne mozes citati Stepskog vuka?
I sta bi jesi kupio Bukovskog?

E da, Dadi, preporucujem ti da nastavis da citas Oluju maceva, a posle da ``krenes`` i na Gozbu... pa sve u cugu... (tako sam bar ja uradila - nisam ``pregradjivala`` sto bi rekli iz ``Selo gori, a baba se ceslja``
Nadam se da su ti okice posle sirenja, sada OK.
a oči su super sada 

Nisam, a Peto dete mi se VEOMA dopalo. Nastavak ''Ben, u svetu'' dosta objašnjava stvari.

da li je Peto dete bese o nekom retardiranom detetu, ili sam pomesala sa nekom drugom knjgom?
Vredelo bi, dakle, da pročitam. Valjda ima u biblioteci.![]()
Ja uzeo iz Gradske u Beogradu...ako si odavde imaš na policama...
Iz Niša sam. Nadam se da ima, naša biblioteka je zaista dobro snabdevena.
Poslednje - Kafkin 'Zamak'.
A sada 'Nova zemlja' od Djampe Lahiri. Predivna zbirka prica.
dal da kupujem?Ljudi kakva je knjiga od En Pačet - Bel kanto?dal da kupujem?

Ja sam čitala. Možda će se tebi dopasti više nego meni. Teroristi, taoci, operska pevačica... to je sve što pamtim. Sve vreme su zatvoreni u nekoj kući, ubijaju ih polako, beše tu i neko zaljubljivanje. Ništa posebno.![]()
staviću je na listu pa kad dodje na vreme javljam ti utiske Nisam, a Peto dete mi se VEOMA dopalo. Nastavak ''Ben, u svetu'' dosta objašnjava stvari.
A jutros sam rekla sebi da neću više ništa iz biblioteke. Koji sam ja karakter.
a meni se opis baš dopaostaviću je na listu pa kad dodje na vreme javljam ti utiske
![]()
Da si bliže, ja bih ti je pozajmila.![]()
i sa autoputem nas deli minimum tri sata brze vožnje

kad praviš biblioteku moraš sve da kupiš a to je skup sport 
kad praviš biblioteku moraš sve da kupiš a to je skup sport![]()

Pričaj mi nešto o tome!?![]()