Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
i sad neko ko ne priča engleski ne bi razumeo ni pola rečenice koju sam napisao izned
koji sam debil 
koji sam debil 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji sam debil 
Ne znam, nekako mi hladno pise, bez emocija, hronoloski nabacane situacije i one njihove silne titule, cudni odnosi medju likovima... a da ne spominjem kako sam posle knjige ubedjena da sve perverzije ovog sveta poticu od kineza... mada mi se prica svidela, bio bi to simpatican film

i sad neko ko ne priča engleski ne bi razumeo ni pola rečenice koju sam napisao iznedkoji sam debil
![]()

Perverzije su i mene zbunile. Msm, pretpostavljala sam da toga ima na dvorovima, naravno, ali nisam to očekivala od jedne carice.![]()
o bože sad i ovu knjigu moram da stavim u listu želja
kud će mi duša 
Ma joook, baš si cool.![]()

nisu to tak'e perverzije, neke od ovih su bas one bljuv preverzije
ni sam lik mi nije jasan... negde pomislim kako je mudra i snazna, promucurna i da je svaki korak pazljivo isplanirala, a onda u sledecem kako je niska i sujetna i hirovita, obicna zena koja je pukim slucajem dosla tu gde je... bas sam ostala zbunjena

pa možda to zapravo i jeste najrealniji prikaz...jer od carice svi očekuju da bude uzvišeno biće..nikako najobičnija osoba pa je knjiga dočarala kako je taj stereotip zapravo farsa..i da se carica ne razlikuje od drugih žena ..samo po količini odgovornosti (čitaj bremena) koje nosi zbog svoje titule
sad moram da pročitam knjigu![]()
opet laušević![]()

... mada se predomisljam da li da odem do grada i kupim ``Americkog dervisa``, ``Tito je umro`` i ``Vremeplovcevu zenu``.
To mi je u planu.

Dadi, gde nadje tog ``smajlija``???
Sinoc sam procitala ``Propovednika`` (super knjiska!), a sada ne znam sta cu.
Imam toliko toga na ``lageru``.
Mozda ipak Garos/Jevdokimov - (Glavo)lomka... mada se predomisljam da li da odem do grada i kupim ``Americkog dervisa``, ``Tito je umro`` i ``Vremeplovcevu zenu``.
To mi je u planu.
ma samo na google images ukucaš suicide smiley i izađe ti pregršt zanimljivih da posluže svrsi kada neko pomene lauševića 

ok rado poštujem tvoj savet neću pročitati...ionako imam spisak ihahaj 

hej arvenama samo na google images ukucaš suicide smiley i izađe ti pregršt zanimljivih da posluže svrsi kada neko pomene lauševića
a jel si čitala kaluđer koji je prodao svoj ferari? ja bi to čitao da se razmišljam sada šta no spisak mi je isuviše veliki a ovih dana nisam mogao da završim oluju mačeva 2 jer sam bio kod očnog
a posle imam i gozbu za vrane dva dela...dok dođe na red neko drugi sem martina će se gi utepam be![]()