Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radmila me zovu samo kad se naljute na mene.![]()

da nije malo previše zainteresovan za politiku
meni se malko malkice tako čini![]()

kakav je basara?
Vise mi se dopadaju njegova ranija dela, meni je jak, zanimljiv, cenim ga kao pisca.
hhah...Okrutan si, ako pozelis nekada plodonosnom piscu da postane kao Bjelica ili Mateusova...Sto se tice Basare pa i drugih nasih pisaca,ja ih ne cenim ni kao pisce ni kao licnosti.Mada mozda bih nasao par izuzetaka.Vecini njih je cilj da se preko pisanja dodvore vlastima i tako se nadju na listi neke politicke partije,pa ta partija da ih prosledi da negde budu ambasadori i sl.
Basara je mislim i bio ambasador,pa je valjda zbog pijancenja uklonjen.
Posto kao politicar nema vise sta da trazi,onda mu jedino i preostaje da bude kao Isidora Bjelica,Marijana Mateus i sl.
da nije malo previše zainteresovan za politiku
meni se malko malkice tako čini![]()
tog Basaru nisam citao...Al Kusturica ga cesto pominje u negativnom kontekstu..cesto ga poredi sa Jelenom Karleusom, kao sto je ona za muziku, to je on za pisanje...kao komercijala...Nek mi neko preporuci od njega nesto, sto vrijedi procitati pa da vidim..
tog Basaru nisam citao...Al Kusturica ga cesto pominje u negativnom kontekstu..cesto ga poredi sa Jelenom Karleusom, kao sto je ona za muziku, to je on za pisanje...kao komercijala...Nek mi neko preporuci od njega nesto, sto vrijedi procitati pa da vidim..
Ali i dalje ne razumem u koje nju svrstavaš.
Radmila, da nije horor, je l' bi valjalo?
A Kusturica je Njegoševa reinkarnacija, pa mu zato mudrost kipi na sve strane?
Jeste Basara postao komercijalan, ali je daleko od poređenja sa Karleušom (Kusturica, međutim, nije)!
))))Sto se tice Basare pa i drugih nasih pisaca,ja ih ne cenim ni kao pisce ni kao licnosti.Mada mozda bih nasao par izuzetaka.Vecini njih je cilj da se preko pisanja dodvore vlastima i tako se nadju na listi neke politicke partije,pa ta partija da ih prosledi da negde budu ambasadori i sl.
Basara je mislim i bio ambasador,pa je valjda zbog pijancenja uklonjen.
Posto kao politicar nema vise sta da trazi,onda mu jedino i preostaje da bude kao Isidora Bjelica,Marijana Mateus i sl.
trenutno citam: tamna materija od misel pejver,stigao sam do pola i nije lose.horor zanr.laka je za citanje,drzi paznju.radnja se sporo razvija ali kao sto rekoh knjiga drzi paznju
upravo čitam sličnu njoj, Teror od Simonsa.. tačnije, već je razvlačim od decembra.Ja sam od Basare čitao Kratkodnevnicu. Dobro je počeo, ali kao da je kasnije počeo da pije, pa radnja u nastavku postaje alkoholičarsko nerealna.
Ona mi je među omiljenim piscima! Sve tri njene knjige su odlične!