Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma razmisljam dal da nastavim i ovu, trecinu sam procitala
Završi je. Meni se Muhamed baš dopao, kao čovek mislim.Sećam se, moj kolega veroučitelj je šizio kad sam je čitala. Ja ne mislim tako. Zašto ne upoznati i druge kulture i vere, glupo je samo pljuvati po nepoznatom.
I Buda je istorijska licnost
Trenutno citam Izabrana dela Vilijema Blejka.
O proroku Muhamedu je bezveze citati razne izmisljene gluposti.Postoje istorijske cinjenice o njemu i njegovom radu na postavljanju nove vere jer on je istorijska licnost za razliku od Hristosa i Bude,pa i Mojsija.
Esad Bej je napisao odlicnu knjigu o zivotu Muhameda i sve do njegove smrti,a opisao je i kako se islam sirio posle prorokove smrti.
To treba citati jer se tako nauci dosta istinitih stvari o istoriji i kulturi citavog jednog podneblja planete.
A tih budala zeljnih slave i novca sto zloupotrebljavaju proroke i istorijske licnosti,njih je sve vise.
Тако размишља атеист, неверник.
Читај Достојевског поново.
To Kill a Mockingbird...lektira, predivna![]()
To Kill a Mockingbird...lektira, predivna![]()
Cemu te etikete tako brzopleto i neosnovano?
E ovo mi je ulepsalo dan... Ubiti pticu rugalicu konacno usla u srpsku lektiru! Ma, da li je to moguce?
Ili to neko devojce iz dijaspore uci u stranoj skoli?
Zlocin i kazna se jednostavno mora procitati!
Zato sto mi znamo, nesto sto ti ne znas.![]()
Mislim da nije reč o školskoj lektiri već o lektiri kao preporuci.![]()
Potvrđujem još jednom da je ova knjiga pravo malo umetničko delo.
Čitam Borislava Stankovića. Trenutno "Gazda Mladena".
Pa kad malo bolje razmislim, iznenadilo bi me da su ga ovi nasi stavili u obaveznu lektiru.
A trebalo bi da bude. Mislim na ``Ubiti pticu rugalicu`` od Harper Li. Pa nije dobila Nobelovu nagradu za knjizevnost nizasta.
Dobila je Pulcera, a to je najvaznija knjizevna nagrada koja se dodeljuje u SAD.
Mene je iznenadilo sto je to njeno jedino knjizevno delo. Steta, bas je dobar pisac.
Izvinjavam se svima, mea culpa.