Truman
Elita
- Poruka
- 23.952
Meni recimo smeta to što ove priče nemaju radnju nego opisuje ljude i predele na neki ( pričam samo u svoje ime ) mlak i dosadan način.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andric je pisac starog kova i verovatno vas zato ne odusevljava.
Vec uveliko citam Sudar kraljeva, drugi deo serijala ``Pesma leda i vatre`` Dzordza R. R. Martina.
Ivo Andrić - Priče o moru. Onako...mlak utisak. Možda mi jednostavno ne leže njegove priče mada one poznatije koje sam davno čitao su mi se dopale...
Нема писаца овог или оног кова, има само добрих и лоших, и/или оних који више или мање одговарају нечијем сензибилитету...
Gledas li seriju?![]()
Нема писаца овог или оног кова, има само добрих и лоших, и/или оних који више или мање одговарају нечијем сензибилитету...
I ja to isto radim....
Nadam se samo da nisi ludo zaljubljena kao ja.
E upravo sam to... ali nema nade za mene
Nego, ne mogu da nadjem ``Hranu za vrane`` I deo.
Bila danas u Laguni u centru, oni imaju samo II deo.
Da vas podsetim, sutra je ``Noc knjige`` u Laguni - i do - 50% popusta na Lagunina izdanja. Sutra od 18,00 casova pa do....
Ne gledam seriju, hocu prvo da iscitam apsolutno sve, sve, sve... jer sam sve likove vec zamislila u glavipa da to ne ``pokvarim`` gledanjem... bice sigurno neka repriza u dogledno vreme, taman kad sve procitam...
![]()
Sofijin svet-Justejn Gorder i Factotum-Charles Bukowski
Odlicne obe
Kako ti se svideo Sofijin svet?
Ma opusteno, imas i sa neta da skines, pa kad zavrsis... Pa tesko da ces sve procitati tj. sad je tek izasao peti deo, Let sa zmajevima. Verovatno ce biti preveden kod nas do marta sledece godine, ali ipak, to nece biti zavrsni deo. Pisace Martin jos... Ja se samo nadam da nece da oduzi previse, pa da pu pu daleko bilo, bude kao sa Dzordanom...
KAko nema nade?![]()
Nema nade.
Da napisem roman o mom zivotu, bio bi bestseler, veruj mi. Ovo nije fraza.
Mozda skupim hrabrost, pa ga i napisem.