Truman
Elita
- Poruka
- 23.989
Zveri, ljudi i bogovi - Osendovski
trenutno - Misterije grala, Genon.
trenutno - Misterije grala, Genon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee, svaka šuša u današnje vreme piše knjige.......Je l neko čitao LED, mislim da se tako zove knjiga Ivane Mihić. Vidim da je ušla u nominaciju za Bazarovo Pero za najbolju žensku knjigu godine...

Slazem se!Andrej Makin,
za koju god knjigu iz njegovog opusa da se odlučite nećete pogrešiti...Ja bih izdvojila "Dok Amur teče" i "Muziku jednog života",ne smem izostaviti "Žena koja je čekala"..i još puno njih...
Zanimljivo je pratiti večni sukob istoka i zapada čije je on oličenje,obzirom da delom potiče iz Rusije a delom iz Francuske...Sviđa mi se i stil kojim piše.....jasan,pun boja,mirisa..čitajući opise čini se da ste na poprištu zbivanja..likovi,raznovrsni,zanimljivi..poruke jake,upečatljive..za pamćenje..
Devojka sa pomorandžama,Justejn Gorder
Roman o Georgu, petnaestogodšnjem dečaku, čiji se život u potpunosti menja kada dobija pismo od oca, koji je umro kad je dečak imao četiri godine.
Ljubavna priča,ali van svih klišea i bez patetike.

Paulo Koeljo - Alhemicar
Obavezno procitati!

nevezano za tebe ali mnogi "nacitani" i "uceni" ljudi navode Alhemicara za najblju knjigu koju su procitali.Verujem da je i jedina.Koeljo![]()
? 

Ne kazem da je alhemicar super ali bas?
Jesi citala Veronika je odlucila da umre? Po meni fantasticna knjiga!
vec za Koelja kao pisca.nesto ga ne volEm bas.nevezano za tebe ali mnogi "nacitani" i "uceni" ljudi navode Alhemicara za najblju knjigu koju su procitali.Verujem da je i jedina.Koeljo![]()