gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Toplo preporucujem "Suzanin dnevnik za Nikolasa", autora Dzejmsa Patersona... 
Sjajna knjiga je i "Spletkarenje sa sopstvenom dusom".

Sjajna knjiga je i "Spletkarenje sa sopstvenom dusom".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosao sam da zamolim,ako neko negde nadje upotrebljivu verziju Metroa 2033 na netu(da mogu da ga otvorim sa adobe readerom),naravno da jezik bude na srpskom ili eventualno hrvatskom neka mi posalje post sa linkom
ne mogu vise ovim govnima da dajem 1500 din za knjigu od 400 strana![]()
Procitala sam Olujickih roman za kojeg je dobila NIN-ovu nagradu i sa moje tacke gledista, veoma, veoma sam se razocarala. Mozda sam vise ocekivala, a dobila tako malo, u stvari - nista.
I ne verujem u to da svaka knjiga ,,mora,, biti dobra. Po meni ima romana za koje treba ,,ginuti,, do zadnje strane, dugo razmisljati o njima, a postoje i oni drugi romani koji citaocima ne daju apsolutno nista.
Nemam nista protiv gospodje, ali takav nedostatak kontinuiranosti, u mnogim momentima nisam znala ko je ciji sin, koja je cija baba, zena... totalna razbijenost radnje, ne mogu da se setim bolje definicije.
To je moje misljenje, ko voli takav ,,rad,, neka ga cita.
Nedavno sam čula, by the way, da je Arsenijevićevu drugu knjigu napisao NEKO DRUGI za njega, jer je morala da se opravda NIN-ova nagrada za roman "U potpalublju"
Meni treba preporuka za nekoliko knjiga. Idem uskoro na more i treba mi nekoliko knjiga za cituckanje na plazi. Znaci, neka lagana beletristika.
Nosim jednog Tonija Parsonsa i neki triler iz vremena starog Egipta, ali mi treba jos :-)
Marko Selic - "Zajedno sami" i "O ljudima, psima i misima"![]()
Pročitao sam "20.000 milja pod morem", izdanje Večernjih novosti. Ja više ne uzimam knjige na trafici, pa makar ih i delili besplatno. Eto i Ruse propuštam.
Pročitao sam "20.000 milja pod morem", izdanje Večernjih novosti. Ja više ne uzimam knjige na trafici, pa makar ih i delili besplatno.
Koeljo je po meni dobar pisac, "Alhemicar" je po meni dobra knjiga, kao i jos neka njegova dela poput "Jedanaest minuta", "Djavo i gospodjica Prim"... U poslednje vreme je postao komercijalni pisac i tu me je razocarao, npr. knjigu "Pobednik je sam" ne bih ni pomislila da uzmem sa police, a kamoli citam. Mozda sam prestroga i gresim, ne znam.
Bez obzira na svoju veliku popularnost i opsteprihvacenost, to sto je popularna literatura ne umanjuje vrednost "Alhemicara" kao umetnickog dela Koelja. Ne treba potcenjivati nikoga kao knjizevnika, ukusi su razliciti, stvaralastvo je za svakog individualno jedinstveno.