Truman
Elita
- Poruka
- 23.987
Zveri, ljudi i bogovi - Osendovski
trenutno - Misterije grala, Genon.
trenutno - Misterije grala, Genon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee, svaka šuša u današnje vreme piše knjige.......Je l neko čitao LED, mislim da se tako zove knjiga Ivane Mihić. Vidim da je ušla u nominaciju za Bazarovo Pero za najbolju žensku knjigu godine...
Slazem se!Andrej Makin,
za koju god knjigu iz njegovog opusa da se odlučite nećete pogrešiti...Ja bih izdvojila "Dok Amur teče" i "Muziku jednog života",ne smem izostaviti "Žena koja je čekala"..i još puno njih...
Zanimljivo je pratiti večni sukob istoka i zapada čije je on oličenje,obzirom da delom potiče iz Rusije a delom iz Francuske...Sviđa mi se i stil kojim piše.....jasan,pun boja,mirisa..čitajući opise čini se da ste na poprištu zbivanja..likovi,raznovrsni,zanimljivi..poruke jake,upečatljive..za pamćenje..
Devojka sa pomorandžama,Justejn Gorder
Roman o Georgu, petnaestogodšnjem dečaku, čiji se život u potpunosti menja kada dobija pismo od oca, koji je umro kad je dečak imao četiri godine.
Ljubavna priča,ali van svih klišea i bez patetike.
Paulo Koeljo - Alhemicar
Obavezno procitati!
nevezano za tebe ali mnogi "nacitani" i "uceni" ljudi navode Alhemicara za najblju knjigu koju su procitali.Verujem da je i jedina.Koeljo![]()
Ne kazem da je alhemicar super ali bas?
Jesi citala Veronika je odlucila da umre? Po meni fantasticna knjiga!
nevezano za tebe ali mnogi "nacitani" i "uceni" ljudi navode Alhemicara za najblju knjigu koju su procitali.Verujem da je i jedina.Koeljo![]()