gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
Citam Lovca na zmajeve.
Od Foknera i Hemingveja sam odustala, procitacu ih vec.
Uzela sam Mit o Sizifu koji je napokon vracen u biblioteku. Tako dugo sam ga cekala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citam Lovca na zmajeve.
Od Foknera i Hemingveja sam odustala, procitacu ih vec.
Uzela sam Mit o Sizifu koji je napokon vracen u biblioteku. Tako dugo sam ga cekala.
evo - pročitah ''kolibu''. zanimljivo napisana, brzo se čita, knjiga je okrenuta religioznom iskustvu glavnog lika.....u stvari, njegovom vraćanju Bogu.
mislim da je knjiga super za ljude koji nit' veruju, nit' ne veruju. za verujuće - ništa novo...za neverujuće - fantastika, blago rečeno.
H. Murakami
Kad padne noc
......super shtivo![]()
Citadela Remark
Kako glasi naziv u originalu? Ja imam sabrana dela Remarka, ali ovu knjigu ne.
Citadela Remark
Citam trenutno Moju omiljenu suprugu - Toni Parsons.
Mnogo je losija, ako tako mogu da kazem, od njegove ,,Prave porodice,,.
Sta da kazem o njegovom pisanju? Pise lako, koliko se meni cini, pise o nekim zivotnim istinama, pa citalac moze u mnogim situacijama sebe da pronadje i da mu roman na neki nacin pomogne...
Ali fabula se brzo zaboravlja ili ga ja povrsno citam. (?!) Njegovi romani me nekako odmore, sta ga znam...
Koliko mi je poznato, ali nisam sigurna, u Srbiji su izasla 4 njegova romana - Covek i decak, Covek i zena, Prava porodica i Moja omiljena supruga, ili se ja to varam, pa ih je mozda izaslo vise?
Kada je procitam, uzecu Kolibu. Da vidim tj. procitam i to cudo.
Zavrshio Izgubljeni Raj ( a i Raj Ponovo Stechen ) , a sad Nekrenomikon od Lavakrafta ( zbirka od 20 njegovih pricha ) .
'Za moju malu ' Isti izdavac kao od predhodnih knjiga.
[ Kao odgovor : Brbljiva kisa ]
Od Tonija Parsonsa znam i za delo ''Naše nezaboravljene priče'', sviđa mi se ta knjiga, ima dosta toga o muzici(meni je to uvek plus) tako da sam možda i malo subjektivna...
Poslednja knjiga koju sam pročitala je ''Velika četvorka'' od Agate Kristi, odlična...
Prelazim na '' Tajni neprijatelji'' od iste autorke.