Agata Kristi je i moj omiljeni pisac iz detinjstva. Sad sam je nekako prerasla.Momentalni citam *Marli i ja*, dobra knjiga.
Da li ste citali *Lovca na zmajeve*, super knjiga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Agata Kristi je i moj omiljeni pisac iz detinjstva. Sad sam je nekako prerasla.Momentalni citam *Marli i ja*, dobra knjiga.
Zavrshio Nekronomikon , sad Priche Tajanstva i Mashte od Edgara Alana Po-a.
Lovac na zmajeve je odličan, ali je malo teška knjiga ( emotivno ) pa zato možda ide sporo.
Jedva čekam da mi se završi ispitni rok pa da uzmem da čitam to što sam hteo ( Idiota ).
Zavrshio , sada Avanture Gordona Pima , isto od Po-a .
Amelija,
gde si uspela da je kupis?
Zadnjih mesec dana"cesljam" sve online knjizare,i nigde je nema![]()
Avanture Gordona Pima ce praviti malu pauzu ( malo vecu) dok prochitam sabrane Priche i Pesme Po-a , samo 1054 strana
![]()
e gde si nabavio Poa i Lavkrafta? ja nikako ne nailazim na njih...možda na nešto popularnije od Poa, ali i to retko..
poslednje što pročitah su Pola žutog sunca od Čimamande Ngozi Adiči i Plavi put Keneta Vajta.
ova prva je divno napisana, sa puno topline...priča o nigerijsko-bijafranskom ratu i odnosima među crncima i belcima, Nigerijcima i Bijafrancima, raznim crnačkim narodima...baš mi je bilo krivo kad sam je završila...
a ova druga je neka vrsta kraćeg putopisa po Labradoru...stilski malo neuobičajena, za sve koji vole sever, prostranstvo, putovanja. ima nekih rečenica u kojima sam se zaista prepoznala.
sad sam uzela Alberto Mangel - Biblioteka noću...
Trenutno
Potpaljivačica
Stephen King
Pa pošto sam poslednjih meseci čitala samo Aristotela,Kanta,Ničea...došao je red za odmor-biografiju Erica Claptona(imam je već dugo,a nikad da počnem)![]()
Završio sam juče Odluku od Sparksa, samo sa kompjutera.Sad ću da čitam Džingis Kana, dva dela, lako štivo. Samo Alnarijevo izdanje je u pitanju, pa se plašim za prevod. Dobro, nije u redu da ih kudim još nisam ni počeo. Ali, jednostavno sa njihovim prevodima imam jako loša iskustva.
A da, roman je fenomenalan. Sparks stvarno ume da piše ljubavne romane, skidam mu kapu.![]()
Iz lokalne biblioteke , Lavkraft im je stigo jedno 2 dana pre nego shto sam ga uzeo , a ta zbirka Poa je neka donacija Americhke vlade lokalnoj biblioteci , a ostale starije zbirchice i Avanture Gordona Pima su neka stara izdanja josh dok je Tito bio zhiv.
Koliko je mali moj grad , biblioteka je odlichna.
Eh, blago tebi...a u kom gradu živiš?
U Bg-u to pomalo deluje kao nemoguća misija za sve starije od Kupoholičarke...
npr. čak i na sajmu prošle godine kad sam tražila Fausta, jedva sam ga našla na nekom starom prašnjavom štandu..i to mi je žena koja je tu radila rekla da nemaju :S
Hvala ti Amelija,ali malo je komplikovano.Zivim u Nemackoj,i knjigama se snadbevam,preko online- knjizara.Narucujem na adresu mojih roditelja(jer je postarina za Evropu nenormalno visoka),pa mi oni posalju busom.
Ne znam sta je sa "Narodna knjiga" i "Plato" online knjizarama,ne mogu ih naci,cak ni njihove sajtove...Stare online-adrese ,se ne otvaraju...
Bila bih ti jako zahvalna,ako bi ,kada se nadjes u gradu ,svratis do njihovih knjizara i raspitas se ,da li je moguca online-kupovina,i na koji nacin.To bi mi stvarno znacilo.
Srdacan pozdrav![]()