Phoeby
Primećen član
- Poruka
- 895
Hese - Narcis i Zlatousti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blago tebi... ja se mucim ... i nejde.
a dobila sam je od drage osobe... bas mi zao.
Nikako da dovrsim Fukoovo klatno. Ne ide, pa ne ide. Ali cu ga procitati u ime starih dana.
Suvise je tu podataka, ponekad je bas dosadno citati o svim tim tajnim druzinama, Rozenkrojcerima, templarima... djavoljupcima... pa se odjednom "baca" na Klatno, a do tristote strane ga nije ni pominjao...
Roman mi se vise svidjao pre petnaestak godina kada sam se prvi put srela sa njegovim delima.
I dalje smatram da je Ime ruze njegovo najbolje delo.
Sta cu posle Klatna, nemam pojma.
Imam dve knjige Haruki Murakamija, Igraj, igraj, igraj i Norvesku sumu, ali nesto nisam sada u tom fazonu, mada volim kako pise.
Valjda sam i dalje pod velikim dojmom Lovca na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca, pa sve sto citam nema to nesto... Valjda sam trebala da se posle tih knjiga malo odmorim... jer mi se desava da posle neke dobre knjige jednostavno ne mogu da uzmem tako brzo neko drugo delo, moram valjda da sublimiram sve ono sto sam procitala i da dam vremena drugoj knjizi da je pozelim...
Cita mi se u stvari nesto sasvim drugo... nesto poput Pticjaka i Postupka od Mo Hejder... ko ih je citao taj zna o cemu se tu radi... to su psiholoski trileri sa puno opisa forenzickih postupaka, sto me u poslednje vreme veoma zanima.
Ko zna neki isto tako dobar naslov, neka napise, ako vam nije tesko...
E da, preporucujem od dr Skota Peka "Krevet pored prozora" - ko voli medicinske trilere (i ja sam medju njima)... preporucujem i Tes Geritsen i Hirurga odnosno Dominatora - ko voli lov na serijske ubice...
Zao mi je sto Stiven King nije malo vise prevodjen na nas jezik, jer je covek zaista napisao mnogo lepih knjiga koje nisu prevedene... bas steta.
Auh, bas sam se raspisala. Dosta za veceras.
Idem da dovrsavam Fukoovo klatno, a za dalje videcemo.
P.S. Ne mogu da nadjem "Ukletu zimu"...
Sada je Koliba hit.
Bas me zanima da li je to tako dobar roman?
Koga ne mrzi da me malo blize upozna sa likom i delom P. V. Janga?
Molim!
evo - pročitah ''kolibu''. zanimljivo napisana, brzo se čita, knjiga je okrenuta religioznom iskustvu glavnog lika.....u stvari, njegovom vraćanju Bogu.
mislim da je knjiga super za ljude koji nit' veruju, nit' ne veruju. za verujuće - ništa novo...za neverujuće - fantastika, blago rečeno.