justEKV
Poznat
- Poruka
- 7.642
Nije Sartr (Sol Partr, što bi reko Vian
) dosadan. Neeeeee 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A o čemu piše taj Sartr u Mučnini? Ja nekako imam odbojnost prema njemu, kao dosadnom filozofu. Nemoj da bude neki smor kao većina knjiga koje izaberemo za Klub.
Ja ne znam otkud toliko negodovanje na račun Velmar-Janković. Ja sam pročitala gomilu njenih knjiga jer mi se dopadaju. Gatalicu nisam čitala (niti ću), ali iskreno se nadam da mu nije ni nalik.
A o čemu piše taj Sartr u Mučnini? Ja nekako imam odbojnost prema njemu, kao dosadnom filozofu. Nemoj da bude neki smor kao većina knjiga koje izaberemo za Klub.
И нема. Видиш да сам подвукао црту - можда треба две црте, или да се уоквири.ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ, u ovom ćeš znaku pobediti.
Stvarno i dalje ne kapiram kakve ima veze s Marčelom. Uprosti mi , molim te.
Selenic jeste super, ali prvi put cujem da ga neko zove Boba.
Selenic jeste super, ali prvi put cujem da ga neko zove Boba.
Зашто је ја копирам, пре ће да буде да је ти копираш.Izvini, je l' ti "ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ" novi potpis ili kopiraš Vrelu Cicu?![]()
Da, tako su ga zvali prijtelji![]()
Pa kad Andrića zovu Ivo, što Selenić ne bi bio Boba.
Mislila sam da kopiraš Cicu isključivo u smislu originalog stila pisanja. I ona je promenila svoj...Зашто је ја копирам, пре ће да буде да је ти копираш.
Ево, у знак добре воље, мењам претходни потпис:
............................................................................................
Гледајући у Твој профил:
А срећу и љубав
ништа да не мути
дупенце и срце
јаки су адути.
(Превер)
Нисам се добро изразио, у вези је са твојим аватаром. Како се то каже... кад је поглед са стране, онда је то профил, кад је спреда, онда је анфас. А отпозади, како је отпозади, андус (en dous)?A ti si se bavio mojim profilom?
PS
Jesmo li to dobili osmi smrtni greh?![]()
Дон Ригобертове бележнице од Љосе. Занимљива, има секса и свега.Preporuči knjigu, inače ćeš biti kažnjen za spam.![]()
И једно и друго.Je l' seksa s maćehom?Ili su to ipak tata i maćeha?
Ne sećam se da l' je to nastavak ili prethodi Pohvali pomajci...