taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
Šta, "šta ste danas jeli?" Jel danas nedelja? Pa supe, sosa i mesa, naravno! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(muski deo nikako ne voli "to zeleno", pa ga retko spremam) i lepu corbicu od brokolija i karfiola.
graha zar se ne osjeti?
isto..Mami juce ostalo musake od tikvica...
Bar nisam morala da kuvam!![]()

apsike u pavlaci, sjenicki sir, salatu od pecenih paprika, salatu od paradajza, salatu od kiselog kupusa, jagnjetinu i prasetinu sa raznja, jare peceno u mleku sa bosiljkom i majcinom dusicom, sarmicu od jagnjecih iznutrica, punjene suve paprike, pogacu i za desert strudlu sa orasima i makom.
Eto, ovo je umesto bone, nestale mi

Primam ja i bodove za reputaciju!Ja bas nesto ne volim onog Vokija Kostica, ali ove sada emisije sto ima s pricom (neznam da li je neko gledao...)su mi onako OK, a ova nasa smehuljica isto tako. Nije jelo, jelo bez neke price u pozadiniEto, ovo je umesto bone, nestale mi
![]()

Pre neki dan odem da se razdužim kod komšija u mesari, kad zveknem od cifre (to ja kupujem, pa i zaboravim kad i šta). Posle se presaberem i skontam da sam dva puta platila isto... Odem i čas posla rešimo problem (jer se pojavio gazda koji je to i naplatio, pa se čovek setio - a nije precrtao!), komšija se silno izvinjavao, a ja znam da nije namerno, pa mu u znak dobre volje ostavim taj novac - da malo on meni duguje
.
I tako danas odemo po fine ražnjiće od belog mesa, oni to fino i ispeku... milina jedna. Napravili gotovu krem čorbicu (ima neke "Takovo" baš, baš dobre), salata od cvekle i sveže lepinje...
Al' se nekad dobro jelo... baš!![]()
) pa posle kod babe na sarmice u zelenom listu. Umesto salatice, mlad obran sir.
hajde sad da ne reklamiramoLepše su, bar po meni, C supe i čorbe. Yumis su svakako za izbegavanje. I ima u Krstinom kuvaru lep recept za lepinje.
A danas ćemo Mimi i ja da ručkamo krem supicu od pečuraka sa kašičicom kisele pavlake na kraju (njoj je sve sa znakom C-Njupa supa) pa posle kod babe na sarmice u zelenom listu. Umesto salatice, mlad obran sir.
.