mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
vnago ceo dan na krsti
ma nista znacajno ali bi jea....ovo dole prilozeno mmmm m mm mljac mljac
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vnago ceo dan na krsti
ma nista znacajno ali bi jea....ovo dole prilozeno mmmm m mm mljac mljac
![]()
E, da... pasulj bio ... pa sad. Nije da se hvalim, ali bolji nisam jela!Uuuuu smehuljice! Javi obavezno...
Mi danas ruckamo beli pilav s piletinom, koji moj muz nikako ne voli![]()
Uzela onaj šareni pasulj, pa pošto ga nisam veče pre potopila, prokuvala iz jedno 5 ili 6 voda (staviš, provri, baciš, procediš, sipaš hladnu vodu pa tako jedno pet šest putaMhmmm, mi sutra jedemo pasulj, koji ja spremam jer mm nece biti kuci, ali spremam po njegovom receptu, a kako ce to da ispadne nemam pojma...
Ajd daj recept, da nesto promenim, pa da se hvalimkako je moj bolji...Ubedjivace me da nije i ponovo ce on kuvati da mi dokaze
![]()
Ma nemam ti ja pojm asa tom "klasikom". Nisam ni nešto luda za pasuljem... Ali sam stvarno jako lep pasulj jela kod Njegove mame (žena je sjajna domaćica, a meni se dopada zato što posle nema one težine u stomaku), pa je pitala kako kuva i od nje čula da više puta baci vodu... Možda sam ja i preterala, ali pasulj bio dobarNi ja ne volim zaprske, ali pasulj mora da ima onu klasicnu....a pola kile hleba za dvoje uz pasulj, to je nama maloUz pasulj i kuvani slatki kupus, bez kilo i po za nas dvoje i decu, ne sedamo
(a deca pojedu po jedno parce, i mozda malo pretekne
- ma strasno)
E ja sam vec stavila da se kuva, a samo jednu vodu sam prosula, tako me ucili, sada je gotovo, vec se uveliko kuva....ma dobro, valjda bude i od mene nesto
![]()
Ma nemam ti ja pojm asa tom "klasikom". Nisam ni nešto luda za pasuljem... Ali sam stvarno jako lep pasulj jela kod Njegove mame (žena je sjajna domaćica, a meni se dopada zato što posle nema one težine u stomaku), pa je pitala kako kuva i od nje čula da više puta baci vodu... Možda sam ja i preterala, ali pasulj bio dobar.
nego, od neka moje babe sam čula da uvek kad se kuva pasulj dobacim i koji čen belog luka (i za to ima priča, ali drugi put)
Stric mog oca je bio jedan vrlo fini i uglađen gospodin (za razliku od brata mu, mog dedeRecepti, saveti i cake se uz neku pricu lakse zapamte, zato pisi...![]()
Definitivno!Pa ja samo tako i znam da kuvam pasulj, sa belim lukom mislim. Moja majka me ucila ovako: "u pasulj stavis dosta i crnog i belog luka i on ce sigurno biti dobar, cak iako nemas dovoljno suvog mesa da stavis unutra". I to je istina, verujte mi, probala vise puta.![]()
Dok god ima svezeg spanaca na pijaci, mi nedeljom to rucamo. Znaci supa sa knedlama, spanac pire, dinstane snicle i po jedno jaje na oko (iako kazu da nikako ne ide uz spanac, mi to obozavamo tako) i naravno salata od svezeg kupusa. Moji muski kazu "opet zeleno"
![]()