- Poruka
- 358.270
Pre pola sata smlatih cinijicu pasulja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У, може и то...Pa post je, ne može kod nas...
ovaj lebac je da se umače u maslinovo ulje i pospe sa sremušovom soli za doručak i večeru
Исто, ми ћемо гурманске, дијеталне, са качкаваљем и сланином.planiram da kupimo pljeskavice u gradu, ako mi se ne izjalovi
Ја ставим једно или два, зависи колико сира ставим и коју питу правим.nego, da vas pitam
jel stavljate jaja u pitu sa sirom
ili je bolje, možda da pitam jel ima ko ne stavlja
mm nije voleo tako jaja u jelima, pa ni u piti. a moja majka i baba jesu, a ja se uz muža odvikla, pa sad mi, posle 22 god treba savet..jaja u piti ili ne?
И ти дијетално данас...još ako nađem i kajmak negde
Ja stavljam bolje se poveže ,nikad nisam jela sirnu pitu bez jaja,a nije sa sam ih malo razvukla.nego, da vas pitam
mm nije voleo tako jaja u jelima, pa ni u piti. a moja majka i baba jesu, a ja se uz muža odvikla, pa sad mi, posle 22 god treba savet..jaja u piti ili ne?
Код нас се баница прави само са сиром. Али, то је другачије тесто које се суче, а сир је стар и слан.Ja stavljam bolje se poveže ,nikad nisam jela sirnu pitu bez jaja,a nije sa sam ih malo razvukla.
U zivotu nisam napravila bez jajanego, da vas pitam
Леле, ће се утепам од овој Лесковче, никад неје јело баницу са сирењеU zivotu nisam napravila bez jaja
Blasfemija
Jesam, kad kupis u pekari uvek je bez jajaЛеле, ће се утепам од овој Лесковче, никад неје јело баницу са сирење
Ja ne znam sta je banica.Код нас се баница прави само са сиром. Али, то је другачије тесто које се суче, а сир је стар и слан.
Она пита на колутове.Ja ne znam sta je banica.
Upravo sam i ja to pomislila,sve isto osim oklagije. Ja sa oklagijom ne znam. Probala,brašna bilo i na lusteru.Pa to je obična pita. Samo je kod tebe valjda zovu banica.
U stvari, ja tako pravim sve pite. Sa krompirom, sirom, pečurkama, jabukama, višnjama...
Od takvog testa se pravi i burek, samo se drugačije slaže.
Ebiga, napisah čitav esej, i vidim da se kore razvijaju oklagijom, a ne razvlače.
Znači, u tome je razlika.