peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Zašto bi ga zanimalo?Zna li to taj tvoj novi partner?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi ga zanimalo?Zna li to taj tvoj novi partner?
moja mama je stara garda vaspitavana da stalno polaže račune za svoje postupkesustinski se tako desilo i mojoj majci - brat i ja smo daleko, ona je sama i prosto zgodno se namestilo. Pri tom je i zadovoljna i srecna, cini mi se. Nema se sta zameriti njoj, jedini problem je sto ja tu kucu i sve ostalo i dalje dovodim u vezu sa caletom koji je umro... neocekivano ipak.
Odakle znaš da ga ne zanima?Zašto bi ga zanimalo?
Ja bih samo obratio paznju da nije neki probisvet koji bi se upetljao oko nekretnineTaman posla da se mesam, nista nisam rekla. Jednom prilikom sam se preporekla sa njim na racun politike, ali nista mimo toga.
To nije sigurno, ima dve kuce i okej je materijalnog stanjaJa bih samo obratio paznju da nije neki probisvet koji bi se upetljao oko nekretnine
Ovo mi nije palo na pamet, a totalno si u pravumislim da im je lakše da je neko poznat u pitanju
poznato lice je faktor broj 1Ovo mi nije palo na pamet, a totalno si u pravu
otpusti taj osećajVerujte mi, kad god udjem kod nje i vidim je kako sa naočarima gleda tv, potpuno sama, stegnew mi se u grlu... A ja radim dva posla, stvarno nemam vremena ni za sebe.
Ne ulazim u to da li ga zanima, nego samo kažem da ne vidim razlog zašto bi ga to zanimalo.Odakle znaš da ga ne zanima?
Iz tvoje perpektive misliš da ga ne bi zanimalo ali ti nisi on niti je on ti.Ne ulazim u to da li ga zanima, nego samo kažem da ne vidim razlog zašto bi ga to zanimalo.
Naročito ne dobar razlog.
Iz tvoje perpektive misliš da ga ne bi zanimalo ali ti nisi on niti je on ti.
Pričaš u nečije ime i misliš da svi misle kao ti. Šta bi ti radio da ti partnerka kaže da ti nikada nećeš njoj značiti kao njen bivši?
Zašto bi on mislio kao njegov brat?Pričaš u nečije ime i misliš da svi misle kao ti. Šta bi ti radio da ti partnerka kaže da ti nikada nećeš njoj značiti kao njen bivši?
Čiji bre brat?Zašto bi on mislio kao njegov brat?
Vjeruj mi da ne znam, skroz si me zbunio.Čiji bre brat?
Moja mama se mlada razvela, nije nasla nikad neku ozbiljnu vezu ali bi volio da jeste, u tvojim godinama bi trebala biti sretna da nadje nekog i da zelis mami sve najbolje ,da uziva u zivotu sa novim partnerom,veoma sebicno od tebe. Kad si dijete moze biti problematicno kako se taj covjek ponasa prema dijeci.Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.
Kako biste vi to, što se kaže, ishendlovali?
Deal with it.Pa čudno joj je da se njena majka ljubaviše sa nekim ko nije njen otac.
Jeste tesko, ali samo zbog nekih nasih fiks ideja. Ona je "mlada" udovica, svakako ima pravo da ima, sto bi Englezi rekli, companion-a.
Mislim da bi trebala sesti sa mamom i porazgovaraš.. kažeš joj što ti smeta, mada nisi u pravu ..mogu razumeti da ti se ne sviđa da mama ima nekoga ali moraš razumeti da i ona ima pravo na svoj izbor i na svoj život..Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.
Pa dobro onda..nema pravo
ne vidim u cemu je problem..nije ti prevarila tatu..ostala mlada udovica, ima pravo na svoj zivot da pronadje novog partnera..podrzo bi je i pozelio sve najbolje da pronadje..Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.